23.06.2024 05:34
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 06.06.2024

Працівники ПП “Наші дім” обрізають кущі та живопліт

Працівниками ПП “Наш дім” проводяться роботи по санітарній підрізці кущів та живоплоту на прибудинкових територіях, які обслуговує підприємство. Жива огорожа може бути декоративною або функціональною, вона виконує функцію огорожі всієї ділянки або окремої його частини.  Обрізка живоплоту – це видалення старих, хворих або пошкоджених гілок. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Видалення трави під бордюрами проводять працівники ПП “Наш дім”

Видалення трави під бордюрами проводять працівники ПП “Наш дім”. Роботи виконують поблизу будинків, які обслуговує підприємство. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Наш дім” продовжують ремонт дитячого обладнання і лавок

Працівники ПП “Наш дім” продовжують  ремонт дитячого обладнання та лавок для відпочинку у дворах будинків, які обслуговує вказане підприємство. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Косіння газонів та прибирання територій від трави проводять працівники ПП “Наш дім”

Працівники ПП “Наш дім” продовжують косіння трави на газонах на прибудинкових територій та прибирання територій від трави. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави впродовж тривалого періоду. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

З 10 червня перекриють частину вулиці В’ячеслава Чорновола у Тернополі

З метою проведення робіт з реконструкції інженерних мереж вулиці Михайла Грушевського в місті Тернополі та ліквідації аварійної ситуації на інженерних мережах, буде перекрито рух транспорту на вулиці В’ячеслава Чорновола. Роботи виконуватимуть в межах перехрестя вулиці В’ячеслава Чорновола та бульвару Тараса Шевченка у період з 10 червня по 10 липня цього року. На ділянці будуть встановлені дорожні знаки відповідно до схеми ... Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” продовжують косіння прибудинкових територій

Працівники  ПП “Люкс” продовжують косіння трави на зелених зонах прибудинкових територій на проспекті Злукию, 43, 55. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави впродовж тривалого періоду. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Миття контейнерних майданчиків проводять ПП “Люкс”

Миття контейнерних майданчиків проводять  ПП “Люкс”. Проведено роботи за адресами вулиця Чубинського, 1, Коновальця, 12, 16. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” здійснюють поточний ремонт покрівлі

Працівники ПП “Люкс” здійснюють поточний ремонт покрівлі у багатоповерхівці. Накриття руберойдом покрівлі виконане над третім під’їздом багатоповерхівки  на проспекті Злуки, 55. Часто самі жителі руйнують свої покрівлі, адже полюбляють позасмагати тут. Не особливо дбають про цілісність покрівлі і інтернет-провайдери, працівники яких облаштовують кабелі. Особливо небезпечне перебування на покрівлі для малолітніх дітей. Про відкритий вихід на покрівлю у багатоповерхівці повідомляйте в ... Детальніше »

Ремонт кухні та загального коридора у гуртожитку здійснюють працівники ПП “Благоустрій”

Ремонт кухні та загального коридора у гуртожитку здійснюють працівники ПП “Благоустрій”. Роботи виконують у будинку на вулиці Лепкого, 5. Детальніше »

Фарбування лавок та елементів дитячого обладнання продовжують працівники ДП “Авторитет”

Працівники ДП “Авторитет” продовжують фарбування лавок та обладнання дитячих майданчиків. Фарбування лавок для відпочинку проводиться і у інших дворах, які обслуговує підприємство, зокрема на вулиці Руській, 19 та Протасевича, 6. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »