23.06.2024 06:38
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 04.06.2024

Працівники ПП “Люкс” приступили до підрізки живоплоту

Працівниками ПП “Люкс” проводяться роботи по санітарній підрізці живоплоту за адресою вулиця Репіна,16 та Тарнавського, 2, 5. Жива огорожа може бути декоративною або функціональною, вона виконує функцію огорожі всієї ділянки або окремої його частини.  Обрізка живоплоту – це видалення старих, хворих або пошкоджених гілок. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Впорядкування зелених зон здійснюють працівники ПП “Люкс”

Впорядкування зелених зон здійснюють працівники ПП “Люкс”. Роботи виконали на прибудинковій території на вулиці  Коновальця, 14.  Тут виконали впорядкування зелених зон, підсипання землі та благоустрій  на клумбі. Детальніше »

Прибирання покрівель проводять працівники ПП “Люкс”

Прибирання від сміття покрівель у будинку  на вулиці Коновальця, 12 та16 проводять працівники ПП “Люкс”. Виконання таких робіт є необіхдним, адже потрапляння відходів у стоки для дощових вод блокує їх, що спричиняє протікання покрівлі. Часто на покрівлі виносять будівельні відходи, використані меблі. Якщо ви стали свідком наслідків такої поведінки – обов’язково присилайте фото нам у приватні повідомлення у фейсбук-сторінку “Тернопіль житлово-комунальний” ... Детальніше »

Профілактичні роботи на системі централізованого опалення проводять працівники ПП “Люкс”

Профілактичні огляд та ремонт  системи централізованого опалення  проводять працівники ПП “Люкс”. Ревізія запірної арматури була виконана на Вербицького,10. Виконання таких робіт допоможе зменшити ризик виникнення аварійних ситуацій на будинкових мережах, а також забезпечить безперебійну подачу послуги у  багатоповерхівку. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” проводять вивезення великогабаритних відходів

Збирання, навантаження та вивезення великогабаритних відходів у житловому фонді здійснюють працівники ПП “Люкс”. Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” продовжують косіння прибудинкових територій

Працівники  ПП “Люкс” продовжують косіння трави на зелених зонах прибудинкових територій на вулиці Лозовецькій, 3, 18. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави впродовж тривалого періоду. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” ремонтують приямки

Працівники ПП “Люкс” здійснюють ремонт приямків у будинку на проспекті Злуки, 55 у першому, п’ятому, шостому підʼїздах. А саме тут провели набивання  дерев’яного каркасу для влаштування металопрофілю на дашки приямків. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” облаштовують сітки на сушках

Працівники ПП “Люкс” облаштовують сітки на сушках сходових кліток у першому під’їзді на вулиці Шпитальній, 6. Роботи проводять з метою обмеження доступу голубів у місця загального користування у багатоповерхівці. До слова, деякі тернополяни підгодовують голубів на горищах багатоповерхівок, щоб впіймати їх для використання в їжу.  Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Наші дім” обрізають кущі та живопліт

Працівниками ПП “Наш дім” проводяться роботи по санітарній підрізці кущів та живоплоту на прибудинкових територіях, які обслуговує підприємство, зокрема на вулиці Лесі Українки, 21. Жива огорожа може бути декоративною або функціональною, вона виконує функцію огорожі всієї ділянки або окремої його частини.  Обрізка живоплоту – це видалення старих, хворих або пошкоджених гілок. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Плитку у будинку облаштовують працівники ПП “Наш дім”

Працівники ПП “Наш дім” облаштували плитку при вході до під’їзду багатоповерхівки на вулиці Малишка, 1.  Силами працівників підприємства плитка була облаштована на вхідному майданчику під’їзду. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »