23.06.2024 06:36
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 03.06.2024

Працівники ПП “Східний масив” продовжують косіння прибудинкових територій

Працівники  ПП “Східний масив” продовжують косіння трави на зелених зонах прибудинкових територій. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави впродовж тривалого періоду. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Поточний ремонт покрівель проводять працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”

Частковий ремонт покрівлі із рулонних матеріалів над другим під’їздом у житловому будинку за адресою бульвар Куліша, 3  проводять працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”. Часто самі жителі руйнують свої покрівлі, адже полюбляють позасмагати тут. Не особливо дбають про цілісність покрівлі і інтернет-провайдери, працівники яких облаштовують кабелі. Особливо небезпечне перебування на покрівлі для малолітніх дітей. Про відкритий вихід на покрівлю у ... Детальніше »

Побілення сходових кліток проводять працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”

Ремонт і побілення сходової клітки , з фарбуванням панелей і перил проводять працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”. Зокрема, роботи здійснені на першому поверсі у будинку на бульварі Куліша, 4 у третьому під’їзді. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” обрізають кущі

Працівниками ПП “Люкс” проводяться роботи по санітарній підрізці кущів та живоплоту на прибудинкових територіях, які обслуговує підприємство, зокрема на вулиці Коновальця, 2 та Тарнавського, 2. Жива огорожа може бути декоративною або функціональною, вона виконує функцію огорожі всієї ділянки або окремої його частини.  Обрізка живоплоту – це видалення старих, хворих або пошкоджених гілок. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Відновлення освітлення проводять працівники ПП “Люкс”

У житловому фонді  працівники ПП “Люкс” проводять заміну та відновлення освітлення у будинках, які обслуговує підприємство. Зокрема, проведено дрібний ремонт проводки третього підвального приміщення у будинку на Корольова, 4 та першого підвального приміщення на вулиці Київській, 6 та на проспекті Злуки, 55. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” продовжують фарбування та ремонт дитячого обладнання

Працівники ПП “Люкс” продовжують фарбування та ремонт дитячого обладнання та лавок для відпочинку у дворах будинків, які обслуговує вказане підприємство.  Зокрема роботи з фарбування обладнання дитячого майданчика та лавок відпочинку провели на прибудинковій території  будинку на вулиці Київській, 6. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” продовжують косіння прибудинкових територій

Працівники  ПП “Люкс” продовжують косіння трави на зелених зонах прибудинкових територій на вулиці Коновальця, 20 Тарнавського, 22,10, Захисників України,1;та на проспекті Злуки, 43. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави впродовж тривалого періоду. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” продовжують косіння прибудинкових територій

Працівники ПП “Вікторія – М” продовжують косіння трави на зелених зонах прибудинкових територій. Зокрема, вдруге здійснили косіння прибудинкової території на бульварі Дмитра Вишневецького, 5. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави впродовж тривалого періоду. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія- М” проводять заміну радіаторів опалення

Працівники ПП “Вікторія- М” проводять заміну радіаторів опалення у будинку на вулиці Морозенка, 3.   Детальніше »

Працівники ПП “Благоустрій” ремонтують сходові клітки

Працівники  ПП “Благоустрій” ремонтують сходові клітки. Зокрема, проводять ремонт сходової клітки на другому поверсі будинку на вулиці Лепкого, 6. Тут здійснюють традиційний комплекс робіт, а саме – шпаклювання, побілку і фарбування панелей та перил. Також працівники підприємства пофарбували вхідні двері в під’їзд. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »