24.06.2024 15:40
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Monthly Archives: Червень 2024

Працівники ПП “Благоустрій” ремонтують входи у будинку

Працівники ПП “Благоустрій” завершили ремонт входів в під’їзди по вулиці Київська, 18. Традиційно провели шпаклювання входів, побілку та фарбування. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Очищення ринв у будинку здійснили працівники ПП “Східний масив”

Очистку ринв над входами до під’їздів у будинку здійснили працівники ПП “Східний масив” у будинку на вулиці Протасевича, 6. Такі роботи здійснюються регулярно, адже від чистоти ринв залежить здатність стікання дощових опадів. До слова, ринви вимагають регулярного поточного ремонту та заміни певних ділянок. При потребі будинки, де ринви неможливо відремонтувати поточним способом, обслуговуюче підприємство пропонує вносити до титульних списків для ... Детальніше »

Цього року у Тернополі проведуть ремонт та заміну світлофорних об’єктів на восьми локаціях

19 червня на черговому засіданні виконавчого комітет міської ради затверджено титульний список капітального ремонту – заміни та встановлення світлофорних об’єктів в м. Тернополі на 2024 рік. Зокрема, цього року у місті  проведуть ремонт та заміну світлофорних об’єктів (обладнання)  на восьми локаціях: на примиканні вул. Спортивної до просп. Злуки; на перехресті вул. Руська – вул. Старий Поділ; на перехресті вул. Торговиця ... Детальніше »

Працівники ПП “Благоустрій” проводять вивезення великогабаритних відходів

Збирання, навантаження та вивезення великогабаритних відходів у житловому фонді здійснюють працівники ПП “Благоустрій”. Детальніше »

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” здійснюють шпаклювання відкосів

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” здійснюють шпаклювання відкосів після встановлення нових пластикових вікон. Роботи проводять у будинку на вулиці 15 Квітня,27,4 підʼїзд та 15 Квітня , 25,3 підʼїзд. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” проводять фарбування лавок

Працівники ПП “Люкс” продовжують фарбування лавок для відпочинку та елементів дитячого обладнання.  Роботи з фарбування лавок виконані зокрема у першому, третьому дворі на вулиці Чубинського, 4. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Нові лавки для відпочинку встановили працівники ПП “Люкс”

Нові лавки для відпочинку встановлюють працівники ПП “Люкс” у дворах, які обслуговує дане підприємство. Зокрема, днями, виготовлені на базі підприємства лавки були встановлені та пофарбовані  у дворі  на вулиці  Бродівській, 54б. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Очищення бордюрів від трави проводять працівники ПП “Люкс”

Очищення поребриків від трави проводять працівники ПП “Люкс”. Роботи виконують поблизу будинків на вулиці, які обслуговує підприємство, зокрема на Бродівській,54, 54б. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Частковий ремонт парапету проводять працівники ПП “Люкс”

Працівники ПП “Люкс” проводять роботи по частковому ремонту парапету  у будинку за адресою проспект Злуки, 31. Парапет – це невисока стінка, що захищає покрівлю будівлі, терасу чи балкон, а в даному випадку – розташований між поверхами. Відтак для того, щоб уникнути підтікання дощових опадів, у належному стані необхідно підтримувати і покрівлю загалом, і парапети. Детальніше »

Миття сходових кліток проводять працівники ПП “Люкс”

Працівниками  ПП “Люкс” проводяться роботи по миттю сходових кліток та дверей у багатоповерхівках, які обслуговує підприємство, зокрема, на Бойчуків, 1а. Завдяки дбайливим рукам працівників підприємства, які здійснили генеральне прибирання, у під’їздах стало чисто і охайно. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »