24.06.2024 15:31
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 30.05.2024

Працівники ПП “Люкс” проводять заміну частини каналізаційного стояка

Працівники ПП “Люкс” проводять заміну каналізаційного стояка у одній з квартир багатоповерхівки на вулиці Лепкого, 9. Виконання таких робіт допоможе зменшити ризик виникнення аварійних ситуацій на будинкових мережах, а також забезпечить безперебійну подачу послуг у  багатоповерхівку. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” продовжують косіння прибудинкових територій

Працівники  ПП “Люкс” продовжують косіння трави на зелених зонах прибудинкових територій на вулиці Київській,6; Микулинецькій бічній, 2,4,81. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави впродовж тривалого періоду. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Профілактичні роботи на системі централізованого опалення проводять працівники ПП “Люкс”

Профілактичні огляд та ремонт  системи централізованого опалення із заміною кранів  проводять працівники ПП “Люкс” у будинку на вулиці Тарнавського, 5. Виконання таких робіт допоможе зменшити ризик виникнення аварійних ситуацій на будинкових мережах, а також забезпечить безперебійну подачу послуги у  багатоповерхівку. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” проводять заміну частини стояка холодного водопостачання

Працівники ПП “Люкс” проводять заміну частини стояка холодного водопостачання у першому підїзді будинку на вулиці Чубинського, 1. Виконання таких робіт допоможе зменшити ризик виникнення аварійних ситуацій на будинкових мережах, а також забезпечить безперебійну подачу послуг у  багатоповерхівку. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Нові поштові скриньки встановили працівники ДП “Авторитет Плюс”

Працівники ДП “Авторитет Плюс” влаштовують нові поштові скриньки на сходових клітках багатоповерхівок, які обслуговує підприємство. Зокрема, днями нові поштові скриньки були встановлені у будинку за адресою вулиця Руська, 19. Нові поштові скриньки вже чекають на свіжу пресу і листи для мешканців даного будинку. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Призупинять ГВП до окремих будинків для проведення гідравлічних випробувань

Для проведення гідравлічних випробувань від сьогодні, 30 травня 2024 року,  буде призупинене ГВП до окремих будинків, а саме –  до житлових будинків на вул. Морозенка,1,3,5,7; Вишневецького,2,4; Симоненка,1,3,5. Роботи будуть виконувати від 30.05 по 12.06.2024 року. КП ТМТКЕ   Детальніше »