24.06.2024 15:50
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 29.05.2024

Працівники ПП “Люкс” продовжують фарбування та ремонт дитячого обладнання

Працівники ПП “Люкс” продовжують фарбування та ремонт дитячого обладнання та лавок для відпочинку у дворах будинків, які обслуговує вказане підприємство.  Зокрема роботи з фарбування обладнання дитячого майданчика та лавок відпочинку провели на прибудинковій території  будинку на проспекті Степана Бандери, 11б. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” обрізають кущі

Працівниками ПП “Люкс” проводяться роботи по санітарній підрізці кущів та живоплоту на прибудинкових територіях, які обслуговує підприємство, зокрема на вулиці Вербицького,10, Злуки,43. Жива огорожа може бути декоративною або функціональною, вона виконує функцію огорожі всієї ділянки або окремої його частини.  Обрізка живоплоту – це видалення старих, хворих або пошкоджених гілок. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Фарбування будинкового газопроводу здійснили працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”

Фарбування будинкового газопроводу здійснили працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”. Роботи виконали у будинку на проспекті Степана Бандери,11 б. Детальніше »

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” обрізають кущі

Працівниками ДП “Люкс Житло”  ПП “Люкс” проводяться роботи по санітарній підрізці кущів та живоплоту на прибудинкових територіях, які обслуговує підприємство, зокрема на вулиці Симоненка, 2. Жива огорожа може бути декоративною або функціональною, вона виконує функцію огорожі всієї ділянки або окремої його частини.  Обрізка живоплоту – це видалення старих, хворих або пошкоджених гілок. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Фарбування панелей проводять працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”

Фарбування панелей проводять працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” . Роботи здійснюють  у першому під’їзді будинку на Симоненка, 6. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Очищення поребриків від трави проводять працівники ПП “Наш дім”

Очищення тротуарів від трави проводять працівники ПП “Наш дім”. Роботи виконують поблизу будинків, які обслуговує підприємство. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Косіння газонів та прибирання територій від трави проводять працівники ПП “Наш дім”

Працівники ПП “Наш дім” продовжують косіння трави на газонах на прибудинкових територій та прибирання територій від трави. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави впродовж тривалого періоду. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Фарбування лавок та елементів дитячого обладнання продовжують працівники ПП “Наш дім”

Працівники ПП “Наш дім” продовжують фарбування лавок та обладнання дитячих майданчиків. Фарбування лавок для відпочинку проводиться і у інших дворах, які обслуговує підприємство. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Пластикові вікна встановили працівники ПП “Наш дім”

Пластикові вікна встановили працівники ПП “Наш дім” у будинку на вулиці Клима Савури, 7. Тут здійснили заміну старих вікон на металопластикові. Праця працівників підприємства покликана зберегти тепло в оселях мешканців у зимовий час. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” продовжують косіння прибудинкових територій

Працівники  ПП “Люкс” продовжують косіння трави на зелених зонах прибудинкових територій на вулиці Лепкого, 9, проспекті Злуки, 31, Вербицького,4, Захисників України,1. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави впродовж тривалого періоду. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »