24.06.2024 15:45
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 27.05.2024

Працівники ПП “Вікторія – М” проводять ремонт частини труби дощезливної каналізації

Ремонт частини труби дощезливної каналізації у підвалі будинку на вулиці Курбаса, 2  здійснили працівники ПП “Вікторія – М”. Виконання такої роботи вимагає не тільки певного набору інструментів і досвідчених рук, а й багатьох знань, якими володіють працівники ПП “Вікторія – М”. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Двадцять сьомого травня зупиняються котельні на бульварі Просвіти та вулиці Лозовецькій

До уваги споживачів! Двадцять сьомого травня на ремонтний період зупиняються котельні на бульварі Просвіти, 9 та вулиці Лозовецькій, 3а. У зв’язку із підготовкою теплової мережі до опалювального сезону 2024-2025р.р. та виконанням гідравлічних випробувань дані котельні будуть зупинені у понеділок,  27.05. до 26.06.2024 р. (на тридцять один день). Буде припинено подачу гарячої води у житлові будинки за адресами: Котельня Пpосвiти,9 ЦТП Миру,1,4а ... Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” здійснюють поточний ремонт покрівлі

Працівники ПП “Люкс” здійснюють поточний ремонт  покрівлі під бетонування жолоба у будинку на проспекті  Злуки, 55. Часто самі жителі руйнують свої покрівлі, адже полюбляють позасмагати тут. Не особливо дбають про цілісність покрівлі і інтернет-провайдери, працівники яких облаштовують кабелі. Особливо небезпечне перебування на покрівлі для малолітніх дітей. Про відкритий вихід на покрівлю у багатоповерхівці повідомляйте в обслуговуюче підприємство Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

У Тернополі впорядковують і висаджують нові рослини на квітниках та клумбах

У Тернополі тривають активні роботи з упорядкування міських клумб та висаджування нових сортів квітів. Сьогодні, 27 травня, проводиться озеленення і висадження квітів біля Архикатедрального Собору Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці та на Майдані Волі біля пам’ятника Данилу Галицькому. Тут висадять види рослин, які найкраще підходять до кліматичних умов та мають гармонійний вигляд. Зокрема, на клумбах можна побачити яскраві петунії, чорнобривці, бегонії ... Детальніше »

У Тернополі продовжують впорядковувати квітники та висаджувати нові сорти квітів

У Тернополі тривають активні роботи з упорядкування міських клумб та висаджування нових сортів квітів. Ця ініціатива значно покращує естетичний вигляд центральної частини міста, додаючи яскравих кольорів та створюючи приємну атмосферу для мешканців і гостей. Сьогодні, 22 травня триває впорядкування квітників та висадка квітів на площі Героїв Євромайдану та на вул. Листопадовій. Наразі працівники підрядної організації висадили розсаду літніх квітів та ... Детальніше »