24.06.2024 15:47
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 24.05.2024

Працівники ДП “Фаворит” відремонтували сходи та облаштувуали пандус у будинку на вулиці Миру, 4а

Працівники ДП “Фаворит” відремонтували сходи та облаштували пандус у будинку на вулиці Миру, 4а. Тут при вході було облаштовано бруківкову плитку. Пандус облаштований для зручності Героя, який повернувся із війни та пересувається на візку. Детальніше »

Тернопільських підприємців та інноваторів запрошують долучитися до проекту Green Innovation Challenge

Щоб допомогти Тернополю, UNDP в Україні запускає Green Innovation Challenge — акселераційну програму, яка запрошує підприємців, інноваторів та візіонерів долучитися до формування майбутнього міста. Дивіться деталі та заповнюйте форму за посиланням на сайт! Green Innovation Challenge реалізується в межах ініціативи «Мери за економічне зростання», що фінансується ЄС, та впроваджується UNDP. Деталі тут Детальніше »

Ремонт дитячого обладнання проводять працівники ПП “Вікторія -М”

Реконструкцію дитячого обладнання провели працівники ПП “Люкс”. Зокрема був проведений ремонт гойдалки на вулиці Морозенка, 3. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” ремонтують перила

Працівники ПП “Вікторія – М” ремонтують та влаштовують нові перила на решітки сходової клітки, там, де є така необхідність.  Заварювання перила виконали на сходовій клітці у будинку на вулиці Морозенка, 3. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” продовжують косіння прибудинкових територій

Працівники ПП “Вікторія – М” продовжують косіння трави на зелених зонах прибудинкових територій. Зокрема, вдруге здійснили косіння прибудинкової території на вулиці Володимира Великого, 6. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави впродовж тривалого періоду. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” встановили пісочницю-трансформер

Пісочницю-трансформер виготовили працівники ПП “Вікторія – М” та встановили її на дитячому майданчику на вулиці Морозенка, 1. Така пісочниця є практичною і зручною, оскільки вона є в деякій мірі трансформером. Коли дітки не граються там, то пісочниця закривається і в пісок не заходять коти і собаки, а при використанні пісочниці, її дверцята перетворюються на зручні лавки з спинками щоб дітям ... Детальніше »

Поточний ремонт покрівель проводять працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”

Частковий ремонт покрівлі із рулонних матеріалів над четвертим під’їздом  у житловому будинку за адресою 15 Квітня, 35 проводять працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”. Часто самі жителі руйнують свої покрівлі, адже полюбляють позасмагати тут. Не особливо дбають про цілісність покрівлі і інтернет-провайдери, працівники яких облаштовують кабелі. Особливо небезпечне перебування на покрівлі для малолітніх дітей. Детальніше »

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” встановили та пофарбували огорожу на вулиці 15 Квітня, 23

Роботи із виготовлення, облаштування та фарбування декоративної огорожі виконали працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” для жителів будинку на вулиці 15 Квітня, 23.   Тепер декоративна огорожа виглядатиме охайніше. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Плитку при вході облаштовують працівники ПП “Люкс”

Працівники ПП “Люкс” облаштували бруківочну плитку у тамбурі перед входом в перший підʼїзд у будинку на Вербицького, 4 . Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” здійснюють оббивання фасадної плитки

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” із залученням альпіністів виконують роботи  по оббиванню фасадної плитки та штукатурки, яка відстає,  з фасаду будинків, зокрема у будинку на вулиці 15 Квітня, 25. Проблема із падінням фасадної плитки  Тернополі доволі поширена, адже стосується значної кількості житлового фонду. За радянських часів будівельники облицьовували фасади багатоповерхівок плиткою, яка тепер через вплив різних факторів відпадає від ... Детальніше »