24.06.2024 15:32
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 23.05.2024

Працівники ПП “Вікторія-М” обрізають кущі та живопліт

Працівниками ПП “Вікторія – М” проводяться роботи по санітарній підрізці кущів та живоплоту на прибудинкових територіях, які обслуговує підприємство, зокрема на вулиці Леся Курбаса, 2. Жива огорожа може бути декоративною або функціональною, вона виконує функцію огорожі всієї ділянки або окремої його частини.  Обрізка живоплоту – це видалення старих, хворих або пошкоджених гілок. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія -М” проводять поточний ремонт покрівлі

Поточний ремонт покрівлі продовжують працівники ПП “Вікторія- М” у будинку на вулиці Курбаса, 9. Часто самі жителі руйнують свої покрівлі, адже полюбляють позасмагати тут. Не особливо дбають про цілісність покрівлі і інтернет-провайдери, працівники яких облаштовують кабелі. Особливо небезпечне перебування на покрівлі для малолітніх дітей. Про відкритий вихід на покрівлю у багатоповерхівці повідомляйте в обслуговуюче підприємство Покрівля – не місце для ... Детальніше »

Працівники ПП “Наш дім” облаштовують світлодіодні світильники

Світлодіодні світильники з детектором руху облаштовують працівники ПП “Наш дім”. Рухомий об’єкт в контрольованій зоні змушує датчик перейти в режим тривоги, зібравши електричну ланцюг контактом реле. Коли рух припиняється, після закінчення часу контакт розмикається, і лампа гасне, після чого датчик повертається в режим очікування. Це означає, що світло вмикається, коли наближається мешканець, і вимикається, коли той проходить повз. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Наш дім” продовжують фарбування та ремонт дитячого обладнання і лавок

Працівники ПП “Наш дім” продовжують фарбування та ремонт дитячого обладнання та лавок для відпочинку у дворах будинків, які обслуговує вказане підприємство. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Миття сходових кліток проводять працівники ПП “Наш дім”

Працівниками ПП “Наш дім” проводяться роботи по миттю сходових кліток та обмітання павутини. Завдяки дбайливим рукам працівників підприємства, які здійснили генеральне прибирання, у під’їздах стало чисто і охайно. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Косіння газонів та прибирання територій від трави проводять працівники ПП “Наш дім”

Працівники ПП “Наш дім” продовжують косіння трави на газонах на прибудинкових територій та прибирання територій від трави. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави впродовж тривалого періоду. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

На вул. Збаразькій, 31 у Тернополі відновили прибудинкову територію

Працівники підрядних організацій продовжують ремонтні роботи на прибудинкових територіях, міжквартальних проїздах та тротуарах у Тернополі. Цими днями завершились роботи з відновлення прибудинкової території на вул. Збаразькій, 31 у Тернополі. Під час традиційного ранкового об’їзду міста міський голова Сергій Надал оглянув стан виконання робіт на цьому об’єкті. «Завершили повністю ремонт прибудинкової території з адресою вул. Збаразька, 31.  У цьому дворі проживає ... Детальніше »