24.06.2024 15:45
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 20.05.2024

Працівники ПП “Люкс” проводять бандажування каналізаційного стояка

Працівники ПП “Люкс” проводять бандажування каналізаційного стояка у підвалі четвертого під’їзду будинку на вулиці Коновальця, 2. Також тут провели прочищення каналізації. Виконання таких робіт допоможе зменшити ризик виникнення аварійних ситуацій на будинкових мережах, а також забезпечить безперебійну подачу послуг у  багатоповерхівку. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Розповітрювач встановили працівники ПП “Люкс”

Встановлення автоматичного розповітрювача на технічному поверсі  провели працівники ПП “Люкс”. Роботи виконали у п’ятому під’їзді будинку на вулиці Вербицького, 10. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівниками ПП “Люкс” проводиться ремонт дитячого обладнання

Працівниками ПП “Люкс” проводяться роботи з поточного ремонту дитячого обладнання. Роботи тривають на дитячому майданчику поблизу будинку на вулиці Лепкого, 16. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” здійснюють поточний ремонт покрівлі

Працівники ПП “Люкс” здійснюють поточний ремонт покрівлі та примикання парапету із рулонних матеріалів у будинку на вулиці Чубинського, 4. Часто самі жителі руйнують свої покрівлі, адже полюбляють позасмагати тут. Не особливо дбають про цілісність покрівлі і інтернет-провайдери, працівники яких облаштовують кабелі. Особливо небезпечне перебування на покрівлі для малолітніх дітей. Про відкритий вихід на покрівлю у багатоповерхівці повідомляйте в обслуговуюче підприємство ... Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” продовжують косіння прибудинкових територій

Працівники  ПП “Люкс” продовжують косіння трави на зелених зонах прибудинкових територій на вулиці Вербицького, 10, Бойчуків,15 , Чубинського,4, проспекті Злуки, 55. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави впродовж тривалого періоду. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” ремонтують входи у під’їзди

Працівники ПП “Люкс” ремонтують входи у під’їзди на вулиці Коновальця, 12. Ремонт виконується шляхом вимощування стін облицювальною плиткою. Також були проведені роботи з побілення, штукатурення та фарбування входу. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія -М” проводять поточний ремонт покрівлі

Поточний ремонт покрівлі продовжують працівники ПП “Вікторія- М” у будинку на вулиці Курбаса, 9. Часто самі жителі руйнують свої покрівлі, адже полюбляють позасмагати тут. Не особливо дбають про цілісність покрівлі і інтернет-провайдери, працівники яких облаштовують кабелі. Особливо небезпечне перебування на покрівлі для малолітніх дітей. Про відкритий вихід на покрівлю у багатоповерхівці повідомляйте в обслуговуюче підприємство Покрівля – не місце для ... Детальніше »

Двадцятого травня зупиняється котельня на вулиці Лемківська

У зв’язку із підготовкою теплової мережі до опалювального сезону 2024-2025р.р. та виконанням гідравлічних випробувань буде зупинена котельня на  вул. Лемківська,23 з 20.05 по 02.07.2024 р. (44 дня) ГВП буде призупинене до будинків за адресами: Котельня Лемківська, 23 Самчука, 31 Коновальця, 2, 4, 6, 8, 12, 14, 16, 18, 20 Вербицького, 1, 2, 4, 5, 6, 7, 10 Чубинського, 1, 2, ... Детальніше »