24.06.2024 15:43
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 17.05.2024

Працівники ПП “Люкс” продовжують косіння прибудинкових територій

Працівники  ПП “Люкс” продовжують косіння трави на зелених зонах прибудинкових територій на вулиці Тарнавського,2, Лепкого,9,11. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави впродовж тривалого періоду. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” продовжують косіння прибудинкових територій

Працівники ПП “Вікторія – М” продовжують косіння трави на зелених зонах прибудинкових територій. Зокрема, приступили косіння прибудинкової території на бульварі Дмитра Вишневецького, 4. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави впродовж тривалого періоду. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” ремонтують сходові клітки

Працівники  ПП “Вікторія – М” ремонтують сходові клітки. Зокрема, проводять ремонт сходової клітки у першому  під’їзді будинку на вулиці Морозенка, 3. Тут здійснюють традиційний комплекс робіт, а саме – шпаклювання, побілку і фарбування панелей та перил. Також працівники підприємства пофарбували вхідні двері в під’їзд. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” проводять скління вікон

Скління віконець до підвальних приміщень у багатоповерхівці на вулиці Морозенка, 3 проводять працівники ПП “Вікторія – М”. Виконання таких робіт допоможе заощадити тепло у багатоповерхівці. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія -М” проводять поточний ремонт покрівлі

Поточний ремонт покрівлі продовжують працівники ПП “Вікторія- М” у будинку на вулиці Курбаса, 9. Часто самі жителі руйнують свої покрівлі, адже полюбляють позасмагати тут. Не особливо дбають про цілісність покрівлі і інтернет-провайдери, працівники яких облаштовують кабелі. Особливо небезпечне перебування на покрівлі для малолітніх дітей. Про відкритий вихід на покрівлю у багатоповерхівці повідомляйте в обслуговуюче підприємство Покрівля – не місце для ... Детальніше »

З 20 травня частково обмежать рух транспорту на розв’язці Микулинецька – Торговиця – Острозького – Гайова – Замонастирська

З 20 травня у Тернополі частково обмежать рух транспорту на транспортній розв’язці вулиць Микулинецька – Торговиця – Князя Василя Костянтина Острозького – Гайова – Замонастирська. Тут проводитимуть роботи з поточного ремонту дорожнього полотна, які заплановано завершити до 1 липня цього року. На ділянці будуть встановлені дорожні знаки згідно зі схемою організації дорожнього руху, яку можна переглянути тут. Прохання до водіїв бути ... Детальніше »