24.06.2024 15:54
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 16.05.2024

Працівники ПП “Люкс” продовжують косіння прибудинкових територій

Працівники  ПП “Люкс” продовжують косіння трави на зелених зонах прибудинкових територій на вулиці Коновальця, 2, Бродівська, 54. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави впродовж тривалого періоду. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” продовжують косіння прибудинкових територій

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” продовжують косіння трави на зелених зонах прибудинкових територій. Зокрема, працівники підприємства здійснили косіння газонів на прибудинковій території на  вулиці  Симоненка, 10, 12, а також провели прибирання трави після косіння. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави впродовж тривалого періоду. Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” ремонтують входи у під’їзди

Працівники ПП “Люкс” ремонтують входи у під’їзди на вулиці Коновальця, 12 у першому  під’їзді. Ремонт виконується шляхом вимощування стін облицювальною плиткою. Також були проведені роботи з побілення, штукатурення та фарбування входу. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Впорядкування кабелів здійснюють працівники ПП “Вікторія – М”

Роботи із впорядкування  інтернет – кабелів здійснюють працівники ПП “Вікторія – М” у багатоповерхівках, які обслуговує підприємство. Зокрема, останніми днями електрики підприємства працювали у будинку на вулиці Морозенка, 3, де також здійснили заміну датчика руху освітлення. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” здійснюють бетонування парапетів

Працівники ПП “Вікторія – М” проводять роботи по ремонту парапету в будинку за адресою вулиця Леся Курбаса,2. Парапет – це невисока стінка, що захищає покрівлю будівлі, терасу чи балкон, а в даному випадку – розташований між поверхами. Відтак для того, щоб уникнути підтікання дощових опадів, у належному стані необхідно підтримувати і покрівлю загалом, і парапети. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Благоустрій” впорядкували територію поблизу меморіальної дошки Андрію Мозілю

Відриття меморіальної дошки загиблому 10 квітня 2023 року Герою Андрію Мозілю  заплановане на завтра, 16 травня (в 10.00 годині). Облаштована дошка на торці першого під’їзду будинку по вулиці Київська, 18, де і проживав полеглий. Працівники ПП “Благоустрій” напередодні впорядкували територію, висадили квіти, пофарбували цоколь суріком. Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія-М” обрізають кущі та живопліт

Працівниками ПП “Вікторія – М” проводяться роботи по санітарній підрізці кущів та живоплоту на прибудинкових територіях, які обслуговує підприємство, зокрема на вулиці Морозенка, 5 та 7. Жива огорожа може бути декоративною або функціональною, вона виконує функцію огорожі всієї ділянки або окремої його частини.  Обрізка живоплоту – це видалення старих, хворих або пошкоджених гілок. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Нові елементи дитячого обладнання облаштовують працівники ПП “Наш дім”

Нові елементи дитячого обладнання облаштовують працівники ПП “Наш дім”. Зокрема роботи виконані  на майданчику у дворі на вулиці Лесі Українки, 18. Тут облаштували новий елемент у вигляді машинки.   Детальніше »

Працівники ПП “Наш дім” облаштовують нові пісочниці

Працівники ПП “Наш дім” облаштовують нові пісочниці. Зокрема, новеньку пісочницю встановили на дитячому майданчику у дворі за адресою вулиця Лесі Українки, 18.  Пісочниця виготовлена на базі підприємства, також працівниками підприємства було проведене фарбування пісочниці. Роботи із  облаштування нових пісочниць проводяться і у інших дворах, які обслуговує ПП “Наш дім”. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Наш дім” відремонтували сходи

У будинку на вулиці Протасевича, 20 працівники ПП “Наш дім” ремонтують сходи при вході в під’їзд. Напередодні тут демонтували старі сходи та облаштували основу і забетонували основу, та облаштували на сходах плитку. Виконання таких робіт зробить їх вигляд більш охайним, а самі сходи – більш безпечними. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »