24.06.2024 15:17
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 14.05.2024

Працівники ПП “Вікторія-М” проводять зварювальні роботи

Працівники ПП “Вікторія-М” проводять зварювальні роботи  по ремонту рушникосушки у квартирі у будинку на вулиці Морозенка, 5. Роботи здійснюють із метою ліквідації протікання в системі гарячого водопостачання. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” продовжують косіння прибудинкових територій

Працівники ПП “Вікторія – М” продовжують косіння трави на зелених зонах прибудинкових територій. Зокрема, приступили косіння прибудинкової території у дворі на вулиці Морозенка, 5. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави впродовж тривалого періоду. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Входи у будинку на вулиці Київській, 14 ремонтують працівники ПП “Благоустрій”

Ремонт входів у перший-сьомий під’їзди та їх побілення  будинку на вулиці Київська, 14 розпочали  працівники ПП “Благоустрій”. Тут здійснили комплекс робіт – зняття старого покриття, шпаклювання, побілення та фарбування. Одразу після проведення ремонтних робіт працівники здійснюють прибирання. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Профілактичні роботи на системі гарячого водопостачання проводять працівники ПП “Люкс”

Профілактичні огляд та ремонт  системі гарячого водопостачання із заміною кранів  проводять працівники ПП “Люкс” у будинку на вулиці Вербицького, 10. Виконання таких робіт допоможе зменшити ризик виникнення аварійних ситуацій на будинкових мережах, а також забезпечить безперебійну подачу послуги у  багатоповерхівку. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Побілення сходових кліток проводять працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”

Побілення та фарбування сходових кліток проводять працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”. Зокрема, роботи здійснені на першому поверсі у будинку на вулиці Симоненка, 6 у четвертому  під’їзді. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Заміну рубильника провели працівники ПП “Люкс”

Заміну рубильника та профілактичний ремонт у електрощитовій провели працівники ПП “Люкс” у третьому під’їзді будинку на вулиці Тарнавського, 5. Проблеми з електропостачанням є завжди актуальними, адже при здачі будинків в експлуатацію, не було передбачено, що мешканці будуть користуватися великою кількістю електроприладів. Потужність розраховувался в середньому 2,4 кВт на одну квартиру. Однак зараз в кожній квартирі є весь перелік побутових приладів: ... Детальніше »

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” продовжують косіння прибудинкових територій

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” продовжують косіння трави на зелених зонах прибудинкових територій. Зокрема, працівники підприємства здійснили косіння газонів на прибудинковій території на  вулиці  Симоненка, 2 та бульварі Куліша, 1,3,10, а також провели прибирання трави після косіння. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави впродовж тривалого періоду. Детальніше »

Прибирання покрівель проводять працівники ПП “Люкс”

Прибирання від сміття покрівель у будинку  на проспекті Злуки, 35 проводять працівники ПП “Люкс”. Виконання таких робіт є необіхдним, адже потрапляння відходів у стоки для дощових вод блокує їх, що спричиняє протікання покрівлі. Часто на покрівлі виносять будівельні відходи, використані меблі. Якщо ви стали свідком наслідків такої поведінки – обов’язково присилайте фото нам у приватні повідомлення у фейсбук-сторінку “Тернопіль житлово-комунальний” Тернополяни ... Детальніше »

Фарбування будинкового газопроводу здійснили працівники ПП “Люкс”

Працівниками ПП “Люкс” здійснюється фарбування газової труби у  будинку на вулиці Микулинецькій, 15. Фарбування газової труби – зовсім не данина естетиці. Вона переслідує дві мети: кольорову ідентифікацію трубопроводу та антикорозійний захист. Оскільки середовище всередині труби позбавлена кисню і водяної пари, термін її служби залежить виключно від корозійної стійкості зовнішнього покриття. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” продовжують косіння прибудинкових територій

Працівники  ПП “Люкс” продовжують косіння трави на зелених зонах прибудинкових територій на Тарнавського, 14,16 та Захисників України, 1. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави впродовж тривалого періоду. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »