24.06.2024 15:37
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 13.05.2024

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” обрізають кущі

Працівниками ДП “Люкс Житло”  ПП “Люкс” проводяться роботи по санітарній підрізці кущів та живоплоту на прибудинкових територіях, які обслуговує підприємство, зокрема на бульварі Куліша, 4. Жива огорожа може бути декоративною або функціональною, вона виконує функцію огорожі всієї ділянки або окремої його частини.  Обрізка живоплоту – це видалення старих, хворих або пошкоджених гілок. Тернопіль житлово-комунальний4 Детальніше »

Працівники ПП “Наш дім” ремонтують сходові клітки

Працівники  ПП “Наш дім” ремонтують сходові клітки. Зокрема, здійснюють ремонт сходової клітки у третьому під’їзді будинку на вулиці Савури, 11. Тут здійснюють традиційний комплекс робіт, а саме – шпаклювання, побілку і фарбування панелей та перил. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Прибирання сходових кліток проводять працівники ПП “Наш дім”

Працівниками ПП “Наш дім” проводяться роботи з прибирання сходових кліток у будинку на вулиці Савури, 11. Завдяки дбайливим рукам працівників підприємства, які здійснили генеральне прибирання, у під’їздах стало чисто і охайно. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Косіння газонів та прибирання територій від трави проводять працівники ПП “Наш дім”

Працівники ПП “Наш дім” продовжують косіння трави на газонах на прибудинкових територій та прибирання територій від трави. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави впродовж тривалого періоду. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Наш дім” ремонтують сходи

У будинку на вулиці Протасевича, 20 працівники ПП “Наш дім” ремонтують сходи при вході в під’їзд. Напередодні тут демонтували старі сходи та облаштували основу і забетонували основу, а тепер облаштовують на сходах плитку. Виконання таких робіт зробить їх вигляд більш охайним, а самі сходи – більш безпечними. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Косіння прибудинкових територій продовжують працівники ПП “Благоустрій”

Косіння прибудинкових територій продовжують працівники ПП “Благоустрій”. Днями покошено прибудинкову територію на вулиці  Київська, 3. Тут відразу ведеться прибирання розкинутої скошеної трави, та очищаються дерева від молодих пагонів. Детальніше »

Працівники ПП “Благоустрій” зрізають сухостій

Працівники ПП “Благоустрій” зрізають сухостій у дворах будинків, які обслуговує підприємство. Зокрема, роботи із видалення горіха згідно ордеру проведені поблизу будинку на вулиці Київській, 8, 12. Виконання такої роботи є необхідним, адже аварійні та сухостійні дерева можуть спричинити руйнування будинків, парканів, господарчих споруд, ліній електромереж. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Нові поштові скриньки встановили працівники ПП “Благоустрій”

Працівники ПП “Благоустрій” влаштовують нові поштові скриньки на сходових клітках багатоповерхівок, які обслуговує підприємство. Зокрема, днями нові поштові скриньки були встановлені на першому поверсі у четвертому під’їзді будинку за адресою вулиця Київська, 3. Нові поштові скриньки вже чекають на свіжу пресу і листи для мешканців даного будинку. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Тринадцятого травня зупиняється котельня на вулиці Тролейбусна

Тринадцятого травня зупиняється котельня на вулиці Тролейбусна,7б. У зв’язку із підготовкою теплової мережі до опалювального сезону 2024-2025р.р. та виконанням гідравлічних випробувань дана котельня буде зупинена у понеділок,13.05 по 12.06.2024 р. (на тридцять один день). Буде припинено подачу гарячої води у житлові будинки за адресами: ЦТП Тpолейбусна,1,1а,11,13(ПВ),15 Лучаківського,2,4,10,12 Надзбpучанська,2 Бережанська,47,49,51 ІТП Беpежанська, 55 КП ТМТКЕ Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” продовжують косіння прибудинкових територій

Працівники  ПП “Люкс” продовжують косіння трави на зелених зонах прибудинкових територій на Коновальця, 14,16,20. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави впродовж тривалого періоду. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »