08.09.2024 02:24
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 17.11.2023

Працівники ПП “Люкс” ремонтують приямки

Працівники ПП “Люкс” здійснюють ремонт приямків у будинку на проспекті Злуки, 35. А саме тут провели набивання  дерев’яного каркасу для влаштування металопрофілю на дашки приямків. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” проводять ремонт та заміну запірної арматури у будинку

Працівники ПП “Люкс” проводять ремонт та заміну запірної арматури а також ліквідацію аварійних ситуацій у багатоповерхівках, які обслуговує підприємство. Запірна арматура або перекривна арматура — це пристрої для перекривання потоку робочого середовища в трубопроводах, котлах, агрегатах, резервуарах та інших технічних апаратах. Найпоширеніший вид трубопровідної арматури. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” здійснили реконструкцію майданчика для ТПВ

Працівники ПП “Люкс” здійснили реконструкцію майданчика для ТПВ. А саме – влаштування дверей, обшивання металопрофілем майданчика поблизу будинку на вулиці Коновальця, 14. Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” проводять заміну частини каналізаційного стояка

Працівники ПП “Вікторія – М” проводять заміну частини каналізаційного стояка у квартирі багатоповерхівки на бульварі Дмитра Вишневецького, 5. Виконання таких робіт допоможе зменшити ризик виникнення аварійних ситуацій на будинкових мережах, а також забезпечить безперебійну подачу послуг у  багатоповерхівку. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” проводять скління вікон

Скління віконець до підвальних приміщень у багатоповерхівці на вулиці Леся Курбаса, 4 проводять працівники ПП “Вікторія – М”. Також працівники підприємства провели ремонт тамбурних дверей Виконання таких робіт допоможе заощадити тепло у багатоповерхівці. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Санітарну обрізку дерев продовжують працівники ПП “Вікторія – М”

Санітарну  обрізку та зрізку сухих дерев здійснили працівники ПП “Вікторія – М” у дворах на вулиці Володимира великого, 6. Роботи виконували із залученням автомобіля для висотних робіт. Формувальну обрізку дерев проводять у рядових та алейних насадженнях з метою збереження природної або штучної форми рослин. Формувальна обрізка проводиться для рівномірного зростання гілок. Вона дає можливість надати правильну форму кроні дерева. Розрізняють ... Детальніше »

Працівники ПП “Благоустрій” здійснюють профілактичні роботи у електрощитових

У будинках, які обслуговує ПП “Благоустрій” проводяться роботи із профілактичного ремонту електрощитових в наших будинках. Комплекс робіт ( шпаклювання, побілка вапном, фарбування комунікацій холодного, гарячого водопостачання та каналізації ) вже виконаний у будинку  по вулиці Київська 8,10,12. Зараз проводиться робота в електрощитових у будинку на вулиці Київська, 18. Детальніше »