08.09.2024 02:33
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 28.09.2023

Рух на вул. Гайовій у Тернополі буде перекрито до 31 грудня

З метою проведення робіт з капітального ремонту вулиці Гайової, до 31 грудня буде перекрито рух транспорту на ділянці дороги від транспортної розв’язки вулиць Гайова – Подільська до залізничного мосту на вул. Гайовій. Термін робіт на даній ділянці продовжено у зв’язку з виконанням робіт із заміни інженерних мереж, яких є чимало на даній ділянці. На ділянці проведення робіт встановлені дорожні знаки ... Детальніше »

Працівники ПП “Східний масив” продовжують ремонт оголовків

Працівники ПП “Східний масив” здійснюють ремонт оголовків у будинку на вулиці Липовій, 10. У роботі працівники підприємства користуються раціями, які дозволяють виконувати роботи без зайвого галасу, навіть якщо один із працівників перебуває на покрівлі, а інший – у дворі. Завдяки раціям комунікація між працівниками суттєво покращилася. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Східний масив” продовжують фарбування дитячого обладнання

Працівники ПП “Східний масив” продовжують фарбування дитячого обладнання та лавок для відпочинку у дворах будинків, які обслуговує вказане підприємство. Роботи виконані у дворі на вулиці Шопена, 3. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Дератизацію у підвальних приміщеннях проводять працівники ПП “Благоустрій”

Дератизацію у підвальних приміщеннях проводять працівники ПП “Благоустрій”. Таку роботу здійснюють регулярно у житловому фонді, який обслуговує дане підприємство. Зокрема, у будинках на вулиці Київській, 3 та 5. Дератизація — це комплекс санітарно-гігієнічних, інженерно-технічних та протиепідемічних заходів, які включають роботи з винищування та захисту від синантропних гризунів у будівлях і спорудах населених пунктів, на транспорті та в довкіллі. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

У додатку «е-Тернопіль» доступні графіки відключень світла, які будуть застосовуватись у випадку дефіциту електроенергії

У додатку «е-Тернопіль» для мешканців Тернопільської громади доступні графіки погодинних відключень електричної енергії. Графіки будуть застосовуватись у випадку дефіциту електроенергії. Тобто у разі відсутності потреби у зазначені години вимкнення електропостачання споживачів не будуть застосовуватися. Черговість вимкнення 6 через 3 години або 3 через 6 годин. Тобто, виходячи із погодинного навантаження на енергосистему, енергетики будуть корегувати це навантаження, вмикаючи або вимикаючи ... Детальніше »