08.09.2024 02:32
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 22.09.2023

Працівники ПП “Благоустрій” облаштовують світлодіодні світильники

Світлодіодні світильники з детектором руху облаштовують працівники ПП “Благоустрій”. Зокрема, такі світильники облаштували  у першому під’їзді у  будинку на вулиці Київській, 8. Нові світильники облаштовують на місці тих, що були вкрадені недобросовісними тернополянами. У підприємстві констактують – кількість крадіжок збільшилася. Рухомий об’єкт в контрольованій зоні змушує датчик перейти в режим тривоги, зібравши електричну ланцюг контактом реле. Коли рух припиняється, після ... Детальніше »

Заміну світильників на світлодіодні проводять працівники ПП “Наш дім”

Світлодіодні світильники з детектором руху облаштовують працівники ПП “Наш дім”. Зокрема, такі світильники облаштували при вході до другого-третього під’їздів будинку на вулиці Лесі Українки, 11. Рухомий об’єкт в контрольованій зоні змушує датчик перейти в режим тривоги, зібравши електричну ланцюг контактом реле. Коли рух припиняється, після закінчення часу контакт розмикається, і лампа гасне, після чого датчик повертається в режим очікування. Це ... Детальніше »

22 вересня з 22:00 год буде частково перекрито рух транспорту на вул. Руській

22 вересня з 22:00 год до 06:00 год 23 вересня буде частково перекрито рух транспорту на вул. Руській, що на ділянці від вул. Богдана Хмельницького в напрямку бульв. Тараса Шевченка. На об’єкті підрядна організація виконуватиме роботи з поточного ремонту, а саме, фрезерування асфальтобетонного покриття проїзної частини (ліквідація напливів) та влаштування верхнього шару асфальтобетону проїзної частини. На період виконання робіт будуть ... Детальніше »