18.10.2024 05:08
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 18.09.2023

18-19 вересня на семи вулицях міста проведуть видалення сухостійних дерев

18 вересня з метою запобігання та виникнення аварійної ситуації працівники спеціалізованої організації у Тернополі проводитимуть видалення сухостійних дерев  на п’яти вулицях у різних мікрорайонах міста. Роботи з видалення сухостійних дерев здійснюватимуть за адресами: – вул. Володимира Лучаковського – сухі клен, горобина і липа; – вул. Андрія Малишка – дві сухі вишні, суха липа та слива; – вул. Антіна Манастирського – аварійна тополя; – ... Детальніше »

Плитку на сходах облаштовують працівники ПП “Сонячне”

Працівники ПП “Сонячне” ремонтують майданчики при вході в  під’їзд будинку на проспекті Злуки, 57. Силами працівників підприємства плитка встановлена при вході у шостий  під’їзд  багатоповерхівки. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

У Тернополі триває активна підготовка до нового опалювального сезону в умовах воєнного стану

Цими днями відбулася робоча нарада міського голови Сергія Надала та заступників міського голови з керівництвом комунального підприємства теплових мереж «Тернопільміськтеплокомуненерго» щодо підготовки до нового опалювального періоду, який другий рік поспіль буде проходити в умовах воєнного стану. Як зазначає керівник підприємства КП ТМ «Тернопільміськтеплокомуненерго» Андрій Чумак, підготовка до опалювального періоду 2023-2024 рр. триває у складних економічних умовах. Починаючи з 2021 року ... Детальніше »

КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» придбає два водогрійні котли для котелень

13 вересня на черговому засіданні виконавчого комітету, розглянувши звернення комунального підприємства КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» щодо надання дозволу на здійснення планових капітальних витрат на придбання двох водогрійних котлів. Відповідно до рішення, комунальному підприємству надано дозвіл на здійснення планових капітальних витрат  для придбання двох водогрійних котли низького тиску для влаштування їх у двох котельнях. Нагадаємо, виконком передав КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» сім генераторів для забезпечення резервними джерелами ... Детальніше »