08.09.2024 02:23
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 13.09.2023

У Тернополі на вул. Михайла Грушевського триває реконструкція інженерних мереж водовідведення дощових вод

У Тернополі на вул. Михайла Грушевського тривають роботи з реконструкції інженерних мереж водовідведення дощових вод та ліквідації їх аварійності. Підрядники ведуть роботи одразу на декількох ділянках. «Тривають роботи з облаштування системи водовідведення дощових вод та відведення побутової каналізації на вул. Михайла Грушевського – вул. Соломії Крушельницької. Це роботи аварійного характеру. Тернополяни знають про певні проблеми з підтоплення, які виникали у центральній ... Детальніше »

Нові лавки облаштувують працівники ПП “Наш дім”

Працівниками підприємства “Наш дім” проведено влаштування лавок для відпочинку в будинку №9 що по вул. Героїв Крут. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Наш дім” ремонтують входи

Працівники ПП “Наш дім” ремонтують входи. Зокрема, підприємством “Наш дім” в будинку по вул. Героїв Крут 13 було проведено роботи по ремонту дашків, побілки входів в під’їзди та фарбуванню газових труб та вхідних дверей. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” прибирають підвали

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” прибирають підвали. Зокрема, впродовж останнього часу очищено підвали за адресою вулиця Симоненка, 2. Працівники підприємства висловлюють свою вдячність мешканцям, які тримають свої підвали у чистоті. Тернополянам нагадують – підвальні приміщення – не звалища.   Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

13 вересня на трьох вулицях Тернополя проведуть видалення сухостійних дерев

13 вересня з метою запобігання та виникнення аварійної ситуації працівники спеціалізованої організації у Тернополі проводитимуть видалення 13 сухостійних дерев. На вул. Андрія Малишка будуть видалені п’ять сухих кленів, на вул. Клима Савура – три сухих горобини, на вул. Олександра Довженка – п’ять сухих горобин. Роботи проводяться відповідно до наявних дозвільних документів, зокрема, акту обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню. Просимо ... Детальніше »

Працівники ПП “Сонячне” встановлюють розповітрювачі

У рамках підготовки до опалювального періоду працівники ПП “Сонячне” закупили та встановлюють розповітрювачі там, де є така потреба. Зокрема, у багатоповерхівці на вулиці 15 Квітня, 2 було встановлено два розповітрювачі на технічному поверсі. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” проводять фарбування лавок та дитячого обладнання

Працівники ПП “Люкс”  продовжують фарбування лавок для відпочинку, турнікетів та обладнання дитячих майданчиків. Роботи виконують на вулиці Генерала Тарнавського, 1. Також працівниками підприємства виконується дрібний ремонт лавок та обладнання. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »