08.09.2024 02:32
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 11.09.2023

Працівники ПП”Вікторія-М” ремонтують дашок над балконом

Дашок над балконом ремонтують працівники ПП ”Вікторія-М” у будинку на бульварі Курбаса, 9. Роботи виконуються, щоб уникнути затікання дощових вод чи талого снігу. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” продовжують вивезення гілля після обрізки

Працівники ПП “Вікторія – М” ” проводять вивезення обрізаного гілля з прибудинкових територій, зокрема, з вул. Морозенка 5 , 3; Вишневецького 4 ; Курбаса 4. Сухі гілки являють собою чималу небезпеку – при різких поривах вітру чи невеликому накопиченні снігу вони можуть зламатися та нанести шкоди людям, автівкам, лініям електропередач та будівлям, що знаходяться під ними. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” продовжують косіння прибудинкових територій

Працівники  ПП “Люкс” продовжують косіння трави на зелених зонах прибудинкових територій Злуки, 55. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави впродовж тривалого періоду. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

У зв’язку з ремонтними роботами ускладнений рух транспорту на вул. Євгена Коновальця у Тернополі

Цими днями поточний ремонт дорожнього покриття триває на перехресті вул. Євгена Коновальця-Іллі Рєпіна. У зв’язку з цим на вул. Євгена Коновальця рух транспорту ускладнений та відбувається по смугах. Наразі тут проводиться фрезерування зношеного асфальтобетонного покриття та встановлення бордюрів, після чого відбудеться влаштування нижнього шару асфальтобетонного покриття. За сприятливих погодних умов роботи на цій ділянці виконуватимуться близько тижня. Прохання до учасників ... Детальніше »