08.09.2024 02:30
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 06.09.2023

Нові лавки облаштувують працівники ПП “Східний масив”

Нові лавки для відпочинку встановлюють працівниками ПП “Східний масив”. Лавки, виготовлені на базі підприємства, були встановлені працівниками ПП поблизу під’їзду  за адресою проспект Степана Бандери, 20. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Дезінсекцію підвальних приміщень проводять працівники ПП “Східний масив”

Працівники  ПП “Східний масив”  проводять дезінсекцію бліх у підвальних приміщеннях багатоповерхівок, які обслуговує підприємство. Днями  була здійснена дезінсекція підвального приміщення від бліх у будинку на проспекті Степана Бандери, 96. Дезінсекція – комплекс профілактичних і винищувальних заходів із знищення та врегулювання кількості комах (тарганів, мурашок, клопів, бліх, комарів, мух, вошей, молі, кліщів тощо), які мають епідеміологічне та санітарно-гігієнічне значення. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

У Тернополі відновили прибудинкову територію на просп. Степана Бандери, 20

Цими днями працівники підрядної організації завершили ремонт прибудинкової території та влаштування екопарковки на просп. Степана Бандери, 20 у Тернополі. Під час традиційного ранкового об’їзду міський голова Сергій Надал оглянув виконання робіт на цьому об’єкті. Тут повністю відновили проїзну та пішохідну частини двору та влаштовували екопарковку. Працівники підрядної організації попередньо провели роботи з демонтажу старих бордюрів та зношеного асфальтного покриття, влаштували ... Детальніше »