08.09.2024 02:25
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 04.09.2023

Входи у будинку на вулиці 15 Квітня, 35 ремонтують працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”

Ремонт входів у перший, другий та третій під’їзди та їх побілення  будинку на вулиці 15 Квітня, 35  розпочали  працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”. Тут здійснили комплекс робіт – зняття старого покриття, шпаклювання, побілення та фарбування. Одразу після проведення ремонтних робіт працівники здійснюють прибирання. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Плитку на сходах облаштовують працівники ПП “Люкс”

Працівники ПП “Люкс” ремонтують майданчики при вході в  під’їзд будинку на вулиці Гузара, 6. Силами працівників підприємства плитка встановлена при вході у п’ятий  під’їзд  багатоповерхівки. Також тут облаштовують так званий “чобіток” із плитки. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” влаштовують перило

Перило на сходах облаштовують працівники ПП “Люкс”. Роботи виконують у сьомому під’їзді будинку на вулиці Гузара, 6 для того, щоб полегшити для них пересування сходами. Перило виготовлене на базі підприємства. Перила — конструкція на сходах, балконах тощо у вигляді вертикальних елементів з поручнем вгорі, висотою на пів зросту людини. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” ремонтують входи

Працівники ПП “Люкс” ремонтують входи у під’їзди та фарбують двері. Зокрема у  будинку на вулиці Любомира Гузара, 6  здійснили зняття старого покриття,  штукатурні роботи, побілку та фарбування стін, стелі та вхідних дверей. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Сонячне” встановили нові лавки

Працівники  ПП “Сонячне” у дворі будинку, що по вулиці Братів Бойчуків, 7 (третій під’їзд)  встановили нові лавки для відпочинку. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »