16.09.2024 21:53
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 17.08.2023

Працівники ПП “Вікторія – М” проводять миття вікон

Працівники ПП “Вікторія – М” проводять миття вікон у місцях загального користування в будинках, які обслуговує підприємство. Зокрема, миття вікон здійснили у  будинку за адресою вулиця  Леся Курбаса, 4. Також згідно графіків працівники ПП “Люкс” проводять ретельне вологе прибирання сходових кліток у багатоповерхівках. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Прибирання підвальних приміщень після засмічення каналізаційними витоками здійснюють працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”

Прибирання підвальних приміщень після засмічення каналізаційними витоками здійснюють працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”. Роботи здійснювали у шостому та сьомому підвальних приміщеннях у  будинку на вулиці Симоненка, 4. Вода у приміщ9еннях відсутня, але спостерігається незначна вологість. На жаль, тернополяни не завжди грамотно користуються каналізацією. Найбільше забивають систему вологі серветки, памперси, зелень з квашених огірків, помідорів тощо. Через недобросовісних сусідів потерпають ... Детальніше »

Працівники ПП “Наш дім” ремонтують входи у під’їзди

До ремонту входів у будинку на вулиці Слівенській, 13 приступили працівники ПП “Наш дім”. Тут проводять бетонування вхідного майданчика.  Такі роботи зроблять сходи безпечнішими та охайнішими. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Працівники ПП “Сонячне” облаштовують світлодіодні світильники

Світлодіодні світильники з детектором руху облаштовують працівники ПП “Сонячне”. Зокрема, такі світильники облаштували  у другому під’їзді у  будинку на бульварі Петлюри, 2. Рухомий об’єкт в контрольованій зоні змушує датчик перейти в режим тривоги, зібравши електричну ланцюг контактом реле. Коли рух припиняється, після закінчення часу контакт розмикається, і лампа гасне, після чого датчик повертається в режим очікування. Це означає, що світло ... Детальніше »

У будинку на вулиці 15 Квітня, 21 здійснили ремонт міжпанельних швів

Працівники підрядної організації “ТЕРА-АЛЬП” провели герметизацію панельних швів у житловому будинку за адресою вулиця Київська, 21 над окремими квартирами. Роботи виконуються на замовлення ПП “Благоустрій”, яке обслуговує вказану багатоповерхівку. Ремонт міжпанельних швів – комплекс необхідних робіт, спрямованих на відновлення теплового контуру в панельних будинках. Багато жителів Тернополя живуть у вже не нових панельних багатоквартирних будинках. Через погано загерметизировані шви в ... Детальніше »

Працівники ПП”Вікторія-М” ремонтують дашок над балконом

Дашок над балконом ремонтують працівники ПП”Вікторія-М” у будинку на бульварі Смакули, 2. Роботи виконуються, щоб уникнути затікання дощових вод чи талого снігу. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Косіння прибудинкових територій продовжують працівники ПП “Благоустрій”

Косіння прибудинкових територій продовжують працівники ПП “Благоустрій”. Вже вдруге днями покошено прибудинкову територію на вулиці  Київська, 10. Щоб трава не пошкоджувала приватний транспорт у дворах, працівники підприємства накривають автівки. Після проведення косіння працівники підприємства проводять прибирання скошеної  трави. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Нові лавки облаштувують працівники ПП “Благоустрій”

Нові лавки для відпочинку встановлюють працівниками ПП “Благоустрій”. Лавки, виготовлені на базі підприємства, були встановлені працівниками ПП поблизу сімнадцятого під’їзду  за адресою вулиця Лепкого, 14. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія -М” проводять поточний ремонт покрівлі

Поточний ремонт покрівлі продовжують працівники ПП “Вікторія- М” у будинку на вулиці Володимира Великого, 6. Часто самі жителі руйнують свої покрівлі, адже полюбляють позасмагати тут. Не особливо дбають про цілісність покрівлі і інтернет-провайдери, працівники яких облаштовують кабелі. Особливо небезпечне перебування на покрівлі для малолітніх дітей. Про відкритий вихід на покрівлю у багатоповерхівці повідомляйте в обслуговуюче підприємство Тернополяни викидають сміття навіть ... Детальніше »