16.09.2024 21:50
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 09.08.2023

Ремонт дверей виходу на покрівлю відремонтували працівники ПП “Вікторія – М”

Ремонт дверей виходу на покрівлю відремонтували працівники ПП “Вікторія – М”. Роботи виконували у багатоповерхівці на вулиці Морозенка, 5. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” проводять ремонт гірки на дитячому майданчику

Працівники ПП “Вікторія – М” проводять ремонт гірки на дитячому майданчику. Роботу виконали у дворі на вулиці  Морозенка, 5 Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Сонячне” відремонтували сходові клітки

Працівники  ПП “Сонячне” ремонтують сходові клітки. Зокрема, здійснили ремонт сходової клітки у шостому під’їзді будинку на проспекті Злуки, 57. Тут здійснюють традиційний комплекс робіт, а саме – шпаклювання, побілку і фарбування панелей та перил. Перед початком ремонту були встановлені світлодіодні світильники з датчиком руху з першого по дев’ятий поверхи. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Увага! 09 серпня для окремих будинків відбудеться пробний запуск гарячої води після ремонтного періоду!

На котельнях Тернополя тривають ремонтні роботи в рамках підготовки до опалювального сезону 2023-2024р., на окремих з них найближчими днями роботу буде відновлено. Зокрема, у середу 09.08.23 р. відбудеться  пробний запуск гарячої води на котельні за адресою котельня вул. Л. Українки, 4. Інформація стосується будинків, що перелічені нижче. Котельня Л.Укpаїнки,4 Бойлерна ДПЧ-2 Лесі Укpаїнки 6 ЦТП Лесі Українки 8,10,12,14,16,18,21, 33, 37, ... Детальніше »

В 22 житлових будинках Тернополя проведуть ремонтні роботи на умовах співфінансування

9 серпня на засіданні виконавчого комітету міської ради внесено зміни в рішення виконавчого комітету від 24.05.2023 № 561 «Про затвердження титульного списку ремонту житлового фонду на умовах співфінансування на території Тернопільської міської територіальної громади на 2023 рік». Рішення прийнято з метою виконання та оплати робіт з ремонту житлового фонду на умовах співфінансування за рахунок видатків спеціального фонду місцевого бюджету. Загалом ... Детальніше »

Облаштування контейнерного майданчика металопрофілем проводять працівники ПП “Східний масив”

Облаштування контейнерного майданчика металопрофілем проводять працівники ПП “Східний масив”. Ці роботи проводяться, щоб покращити естетичний вигляд  та для того, щоб птахи не розносили сміття з контейнерів. Двері влаштовані у контейнерному майданчику на бульварі Данила Галицького, 6 Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Східний масив” проводять роботи в електрощитових

рацівники ПП “Східний масив” проводять роботи в електрощитових. А саме, проведено роботи по заміні автоматів захисту в електрощитовій за адресою вул Протасевича, 4а. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Частковий ремонт відмостки провели працівники ПП “Люкс”

Частковий ремонт відмостки та бетонування відмостки в межах четвертого під’їзду будинку на вулиці Коновальця, 20 провели працівники ПП “Люкс”. Відмостка являє собою покриття, яке оформляється по периметру будинку. Вона створюється певної ширини, в ідеалі – до одного метра. Завдяки відмостці вода не має руйнівної дії на фундамент будинку. Її конструкція передбачає, що талі води відразу потрапляють в каналізаційну систему. Вона ... Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” здійснюють ремонт системи гарячого водопостачання

Працівники ПП “Люкс” здійснюють профілактичний  ремонт системи гарячого водопостачання  у будинку на вулиці Вербицького, 10. Виконання таких робіт забезпечить безперебійну роботу мереж у опалювальний період. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »