16.09.2024 21:59
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 03.08.2023

Прибирання покрівель проводять працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”

Прибирання покрівлі у будинках на вулиці Симоненка, 6 здійснили працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”. Виконання таких робіт є необіхдним, адже потрапляння відходів у стоки для дощових вод блокує їх, що спричиняє протікання покрівлі.  Не на користь покрівлі і перебування там компаній людей, які розпивають алкогольні напої, а бувало, що й готують шашлики. Часто після такого “відпочинку” на покрівлях залишається ... Детальніше »

Ремонт дашків над входами до підвалу здійснюють працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”

Накриття  дашків над входами до підвалу влаштували ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”. Роботи виконують у будинку за адресою вулиця 15 Квітня, 31. Виконання такого виду робіт не лише робить вигляд будівлі охайнішим, також конструкція із профнастилу  захищатиме входи від дощових вод та снігу. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” оббивають металопрофілем вхід до підвалу

Працівники ПП “Вікторія – М” оббивають металопрофілем  вхід до підвалу.  Ці роботи проводяться, щоб покращити естетичний вигляд  та захистити приміщення від опадів та сторонніх людей.  Металопрофілем облаштований  вхід до підвалу у другому під’їзді будинку на вулиці Смакули,2. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Миття сходових кліток проводять працівники ПП “Вікторія – М”

Працівниками  ПП “Вікторія – М” проводяться роботи по миттю сходових кліток, зокрема здійснили прибирання у будинку на вулиці Л.Курбаса, 4 (шостий під’їзд). Завдяки дбайливим рукам працівників підприємства, які здійснили генеральне прибирання, у під’їздах стало чисто і охайно. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” продовжують косіння прибудинкових територій

Працівники ПП “Вікторія – М” продовжують косіння трави на зелених зонах прибудинкових територій. Зокрема, приступили косіння прибудинкової території у дворі на бульварі Дмитра Вишневецького, 7. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави впродовж тривалого періоду. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Теплоізоляцію труб у підвалі проводять працівники ПП “Люкс”

Теплоізоляцію трубопроводів в 3 підвальному приміщенні проводять працівники ПП “Люкс”. Зокрема роботи виконують у підвалах багатоповерхівки на проспекті Злуки, 35. Ізоляція сприяє зниженню втрат тепла (або запобігає надходженню зайвого тепла) у будинках і спорудах, вона забезпечує захист трубопроводу від механічних впливів і енерговитрат. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Виготовлення та влаштування плит оголовків вентиляційних каналів проводять працівники ПП “Люкс”

Виготовлення та влаштування плит оголовків вентиляційних каналів проводять працівники ПП “Люкс”. Роботу виконують у сьомому під’їзді будинку на проспекті Злуки, 55. Виконання таких робіт є необхідними для повноцінного функціонування даних елементів. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Сонячне” приступили до прибирання господарського двору

Працівники ПП “Сонячне” приступили до прибирання господарського двору підприємства. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” обрізають кущі

Працівниками ПП “Люкс” проводяться роботи по санітарній підрізці кущів та живоплоту на прибудинкових територіях, які обслуговує підприємство, зокрема на вулиці Вербицького, 10. Жива огорожа може бути декоративною або функціональною, вона виконує функцію огорожі всієї ділянки або окремої його частини.  Обрізка живоплоту – це видалення старих, хворих або пошкоджених гілок. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

У Тернополі повністю перекрили рух автотранспорту на вул. Гайовій

З метою проведення капітального ремонту у Тернополі на вул. Гайовій, на ділянці дороги від транспортної розв’язки вулиць Гайова – Подільська до залізничного мосту на вулиці Гайова, повністю перекрито руху автотранспорту. Наразі рух перекрито у районі одноарочного мосту. Автотранспорт зможе проїжджати тут у вечірній час до комендантської години. На ділянці проведення робіт встановлені відповідні дорожні знаки згідно зі схемою організації дорожнього руху. ... Детальніше »