16.09.2024 22:01
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 02.08.2023

Фарбування вхідних дверей провели працівники ПП “Східний масив”

Фарбування вхідних дверей провели працівники ПП “Східний масив”. Роботи виконали у будинку на вулиці Івана Франка, 7. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Східний масив” проводять роботи по ремонту люка для виходу на покрівлю

Працівниками ПП “Східний масив” проведено роботи по ремонту люка для виходу на покрівлю за адресою вулиця Старий Ринок, 5.  Роботи виконували із залученням автомобіля для висотних робіт. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Сьогодні призупинять ГВП до окремих будинків для проведення гідравлічних випробувань

Для проведення гідравлічних випробувань від середи, 02 серпня,  буде призупинено подачу ГВП до окремих будинків, а саме  до житлових будинків на вул. Київська,4,8,10,12,14; Тарнавського,8,10,12,14,16,18,20,22,24,26; Любомира Гузара,10,12; Лепкого,3,5,6,7,8,9,10,11,14; Захисників України,1,2,3,5; Смакули,1. Роботи триватимуть  від 02.08 по 16.08. 2023 року. КП ТМТКЕ Детальніше »

З 3 по 20 серпня частково перекрить рух транспорту на вул. Микулинецькій у Тернополі

З метою проведення робіт з поточного ремонту, з 3 по 20 серпня буде частково перекрито рух транспорту на вул. Микулинецька, що від ділянки дороги вул. Микулинецька, 106-А до вул. Микулинецька 123-А по парній стороні в напрямку м. Теребовля. Відповідне рішення прийняв виконавчий комітет міської ради. На цій ділянці будуть встановлені дорожні знаки згідно зі схемою організації дорожнього руху. Схема організації ... Детальніше »

З 3 серпня буде часткове перекрито рух транспорту на вул. 15 Квітня у Тернополі

З метою проведення робіт з поточного ремонту з 3 по 20 серпня буде частково перекрито рух  транспорту  на вул. 15 Квітня. Відповідне рішення прийняв виконавчий комітет міської ради. Роботи триватимуть на ділянці дороги від кільцевої транспортної розв’язки вул. 15 Квітня – просп. Степана Бандери – вул. Тараса Протасевича  в напрямку вул. Київська по непарній стороні та ділянці дороги від перехрестя ... Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” дякують тернополянам за гарно впорядковані клумби

Працівники ПП “Люкс” дякують тернополянам за гарно впорядковані клумби. У відповідності до “Правил благоустрою м. Тернопіль” на прибудинкових територіях мають бути газони. Однак у багатьох дворах жителі облаштовують та впорядковують клумби. Ми вдячні мешканцям багатьох будинків, а зокрема – мешканців третього під’їзду на проспекті Злуки, 43 за гарно впорядковані клумби, – каже  майстер дільниці ПП «Люкс» Гнип Ольга. Як зазначає ... Детальніше »

Ремонт машинного відділення здійснюють працівники ПП “Люкс”

Ремонт машинного відділення здійснюють працівники ПП “Люкс”. Роботи виконують над машинним відділенням у сьомому та восьмому під’їздах багатоповерхівки на проспекті Злуки, 55.  Тут здійснюють штукатурення зовні приміщення, а також оголовків димовентканалів. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” проводять скління вікон

Заміну розбитих вікон на сушці першого під’їзду у багатоповерхівці на вулиці Морозенка, 7 проводять працівники ПП “Вікторія – М”. Виконання таких робіт допоможе заощадити тепло у багатоповерхівці. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” прибирають прибудинкові території

Працівники ПП “Вікторія – М” прибирають прибудинкові території на вулиці  Лесі Курбаса, 2. Зокрема, проводять очищення бордюрів від пророслої трави. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія -М” проводять поточний ремонт покрівлі

Поточний ремонт покрівлі продовжують працівники ПП “Вікторія- М” у першому під’їзді будинку на вулиці Морозенка, 5. Часто самі жителі руйнують свої покрівлі, адже полюбляють позасмагати тут. Не особливо дбають про цілісність покрівлі і інтернет-провайдери, працівники яких облаштовують кабелі. Особливо небезпечне перебування на покрівлі для малолітніх дітей. Про відкритий вихід на покрівлю у багатоповерхівці повідомляйте в обслуговуюче підприємство Тернополяни викидають сміття ... Детальніше »