19.09.2024 04:01
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 27.07.2023

Нові поштові скриньки встановили працівники ПП “Благоустрій”

Працівники ПП “Благоустрій” влаштовують нові поштові скриньки на сходових клітках багатоповерхівок, які обслуговує підприємство. Зокрема, днями нові поштові скриньки були встановлені на першому поверсі у четвертому під’їзді будинку за адресою вулиця Київська, 18. Нові поштові скриньки вже чекають на свіжу пресу і листи для мешканців даного будинку. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Дезінсекцію підвальних приміщень проводять працівники ПП “Благоустрій”

Працівники  ПП “Благоустрій”  проводять дезінсекцію бліх у підвальних приміщеннях багатоповерхівок, які обслуговує підприємство. Днями  була здійснена дезінсекція підвального приміщення від бліх у будинку на вулиці 15 Квітня, 21.. Роботу здійснюють на звернення мешканців, оскільки у будинку чимало бездомних котів,  відповідно – і бліх у підвалі. Спека сприяє комфортним умовам для розмноження комах.  Крім цього, кажуть у ПП “Благоустрій”, дезінсекцію проводять ... Детальніше »

Працівники ПП “Благоустрій” відремонтували входи у будинку

Працівники ПП “Благоустрій”  проводять ремонт входів  входи у будинку на вулиці Київська, 12. Тут здійснюють фарбування, шпаклювання та побілку стін. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Штукатурять входи на Бойчуків, 1а працівники ПП “Люкс”

Штукатурять входи до під’їзду на Бойчуків, 1а працівники ПП “Люкс”.  Також тут здійснюють шпаклювання відкосів. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” ремонтують відмостку

Працівники ПП “Вікторія – М” проводять частковий ремонт і бетонування відмостки поблизу будинку на вулиці Морозенка, 5. Відмостка являє собою покриття, яке оформляється по периметру будинку. Вона створюється певної ширини, в ідеалі – до одного метра. Завдяки відмостці вода не має руйнівної дії на фундамент будинку. Її конструкція передбачає, що талі води відразу потрапляють в каналізаційну систему. Вона запобігає промерзанню ... Детальніше »

Заміну водостічних труб здійснюють працівники ПП “Східний масив”

Працівниками ПП “Східний масив” проводяться роботи по заміні водостічних труб в будинку за адресою вулиця Паркова, 2, 4. Також регулярно проводяться роботи  із очистки труб, адже від чистоти ринв залежить здатність стікання дощових опадів. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” продовжують косіння прибудинкових територій

Працівники  ПП “Люкс” продовжують косіння трави на зелених зонах прибудинкових територій. Роботи провели у дворах на вулиці Чубинського,1, Тарнавського,5,3,1. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави впродовж тривалого періоду. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Східний масив” ремонтують та замінюють інформаційні дошки

Працівниками ПП “Східний масив” облаштували нові інформаційні дошки у першому під’їзді будинках за адресою проспект Степана Бандери, 20. Інформаційні дошки допоможуть мешканцям зорієнтуватися за яким номером телефону звертатися до підприємства у разі виникнення такої потреби. Також наявність таких інформаційних дошок захищають стіну при вході у під’їзді від недобросовісних розклейників оголошень, які своїми діями псують вигляд фасадів тернопільських багатоповерхівок. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Дезінсекцію підвальних приміщень проводять працівники ПП “Люкс”

Працівники ПП “Люкс”  проводять дезінсекцію бліх у підвальних приміщеннях багатоповерхівок, які обслуговує підприємство. Днями була здійснена дезінсекція підвального приміщення від бліх у будинку на вулиці Тарнавського,3 (1,5 під’їзд) та проспекті Злуки,31 (1-3 під’їзд), Злуки,27/3,4 під’їзд). Роботу здійснюють на звернення мешканців, оскільки у будинку чимало бездомних котів,  відповідно – і бліх у підвалі. Спека сприяє комфортним умовам для розмноження комах.  Крім ... Детальніше »

На умовах співфінансування відремонтують вул. Бродівська-Едварда Ґріґа та тротуар на вул. Чумацькій, 14 без залучення бюджетних коштів

З метою впорядкування території та безпечного проїзду у Тернополі на умовах співфінансування відремонтують вул. Бродівська-Едварда Ґріґа. Відповідне рішення було прийнято на черговому засіданні виконавчого комітету міської ради. Так, виконком погодив управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології міської ради укладення договору з метою виконання поточного ремонту вулиці Бродівська-Едварда Ґріґа на умовах співфінансування: 40% від загальної вартості ремонтних робіт фінансують ініціативні суб’єкти господарювання, ... Детальніше »