19.09.2024 04:16
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 20.07.2023

Дезінсекцію підвальних приміщень проводять працівники ПП “Благоустрій”

Працівники  ПП “Благоустрій”  проводять дезінсекцію бліх у підвальних приміщеннях багатоповерхівок, які обслуговує підприємство. Днями  була здійснена дезінсекція підвального приміщення від бліх у будинку на вулиці Лепкого, 10. Роботу здійснюють на звернення мешканців, оскільки у будинку чимало бездомних котів,  відповідно – і бліх у підвалі. Спека сприяє комфортним умовам для розмноження комах.  Крім цього, кажуть у ПП “Благоустрій”, дезінсекцію проводять по ... Детальніше »

Працівники ПП “Благоустрій” облаштувують плитку при вході до під’їздів

Працівники ПП “Благоустрій” ремонтують майданчики при вході в третій під’їзд будинку на вулиці Корольова, 2. Силами працівників підприємства плитка встановлена при вході у першому  під’їзді  багатоповерхівки. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

У Тернополі впродовж тижня підрядні організації виконували ремонтні роботи у різних мікрорайонах міста

Впродовж цього тижня у місті тривали поточні ремонти прибудинкових територій, міжквартальних проїздів та дорожнього полотна. Підрядна організація виконувала роботи з мощення тротуарів фігурними елементами та влаштування бордюрів на вул. Мирона Тарнавського, встановлення дорожніх знаків проводилося на вул. Бродівській. На просп. Злуки (зупинка громадського транспорту «Центр дозвілля ім. О. Довженка») фарбують навіс для пасажирів. Роботи з влаштування асфальтобетонного покриття тривають на ... Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” здійснюють поточний ремонт покрівлі

Працівники ПП “Люкс” здійснюють поточний ремонт руберойдом  покрівлі у другому під’їзді будинку на вулиці Чубинського, 4. Зокрема, тут здійснили бетонування основи жолоба цементним розчином. Часто самі жителі руйнують свої покрівлі, адже полюбляють позасмагати тут. Не особливо дбають про цілісність покрівлі і інтернет-провайдери, працівники яких облаштовують кабелі. Особливо небезпечне перебування на покрівлі для малолітніх дітей. Про відкритий вихід на покрівлю у ... Детальніше »

Дезінсекцію підвальних приміщень проводять працівники ПП “Люкс”

Працівники ПП “Люкс”  проводять дезінсекцію бліх у підвальних приміщеннях багатоповерхівок, які обслуговує підприємство. Днями була здійснена дезінсекція підвального приміщення від бліх у будинку на вулиці Коновальця, 14/1,2, Репіна,16/1,2 під. Роботу здійснюють на звернення мешканців, оскільки у будинку чимало бездомних котів,  відповідно – і бліх у підвалі. Спека сприяє комфортним умовам для розмноження комах.  Крім цього, кажуть у ПП “Люкс”, дезінсекцію ... Детальніше »

Працівники ПП “Наш дім” косять прибудинкові території

Працівники ПП “Наш дім” косять прибудинкові території. Зокрема проведене косіння прибудинкових територій за адресами вул. Лесі Українки 17,19,29 21 ,25 Протасевича 14,16,18,22. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави впродовж тривалого періоду. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівниками ПП “Наш дім” проводиться ремонт дитячого обладнання

Працівниками ПП “Наш дім” проводяться роботи з поточного ремонту дитячого обладнання. Роботи тривають на дитячому майданчику поблизу будинку на вулиці Протасевича, 22. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” проводять заміну частини каналізаційного стояка

Працівники ПП “Вікторія – М” проводять заміну частини кухонного каналізаційного стояка у другому під’їзді  багатоповерхівки на вулиці Леся Курбаса, 2. Виконання таких робіт допоможе зменшити ризик виникнення аварійних ситуацій на будинкових мережах, а також забезпечить безперебійну подачу послуг у  багатоповерхівку. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Нарощення зливового водостоку провели працівники ПП “Люкс”

Очищення та нарощення  зливового водостоку провели працівники ПП “Люкс” у підвалі четвертого під’їзду багатоповерхівки на вулиці Коновальця, 14. Дощова каналізація призначена для збору і відводу дощових і талих вод. У даному випадку працівники ПП “Люкс” здійснили ремонт внутрішньої водостічної системи, адже труби встановлені усередині будівлі. Існує ще зовнішня водостічна система – вода, що стікає з покрівлі, відводиться до зовнішніх трубах ... Детальніше »

Працівники ПП “Східний масив” продовжують косіння прибудинкових територій

Працівники  ПП “Люкс” продовжують косіння трави на зелених зонах прибудинкових територій. Зокрема, працівники підприємства здійснили косіння газонів на прибудинковій території на вулиці Протасевича, 4 Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави впродовж тривалого періоду. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »