19.09.2024 03:59
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 18.07.2023

Миття сходових кліток проводять працівники ПП “Вікторія – М”

Працівниками  ПП “Вікторія – М” проводяться роботи по миттю сходових кліток, зокрема здійснили прибирання у будинку на вулиці Л.Курбаса, 4 (п’ятий під’їзд). Завдяки дбайливим рукам працівників підприємства, які здійснили генеральне прибирання, у під’їздах стало чисто і охайно. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” ремонтують міжпанельні шви

Герметизацію мастиками великопанельних швів із використанням працівників-висотників у будинку на вулиці Вербицького, 4. Роботи виконуються на замовлення ПП “Люкс”, яке обслуговує вказані багатоповерхівки. Ремонт міжпанельних швів – комплекс необхідних робіт, спрямованих на відновлення теплового контуру в панельних будинках. Багато жителів Тернополя живуть у вже не нових панельних багатоквартирних будинках. Через погано загерметизировані шви в квартиру проникає холод, пил і волога, ... Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” продовжують косіння прибудинкових територій

Працівники  ПП “Люкс” продовжують косіння трави на зелених зонах прибудинкових територій. Роботи провели у дворах на вулиці Коновальця, 12 та 14. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави впродовж тривалого періоду. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” фарбують підпірні стінки

Працівники ПП “Люкс” фарбують підпірні стінки. Зокрема, штукатурення та підбілення підпірних стінок, а також фарбування лавочок для відпочинку здійснили  у дворі на вулиці Вербицького, 10 від п’ятого до дев’ятого під’їздів. Часто діти та підлітки використовують підпірні стінки для графіті. Закликаємо не нищити спільне майно та зберігати його у належному вигляді! Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Цього тижня продовжать ремонтувати двори та дорожнє полотно у Тернополі

Літня пора та суха погода дозволяє продовжувати у Тернополі ремонтувати прибудинкові території та дороги у різних мікрорайонах міста. Так, 17 липня, на вул. Назарія Яремчука, вул. Петриківській, вул. Івана Виговського будуть проводитися роботи з підготовки ремонт карт (фреза мала). Роботи з асфальтування виконують на вул. Багатій та вул. Володимира Гнатюка, а на вул. Мирона Тарнавського підрядна організація влаштовуватиме бордюри. На вул. Клима Савура ... Детальніше »

Завершено ремонт сходового маршу у Тернополі, що з’єднує вул. Білецьку та вул. Новий Світ

Реагуючи на звернення мешканців мікрорайону «Новий Світ» щодо аварійного стану сходового маршу, який зʼєднує вул. Білецьку та вул. Новий Світ поблизу житлового будинку №97 проведено роботи з відновлення та впорядкування сходів. Підрядна організація ТОВ «АваксПроф» відремонтували сходи по всій довжині та відновили два марші повністю. Також здійснено ремонт та фарбування перильного огородження, влаштовано перила, де вони були відсутні. Для відведення ... Детальніше »