19.09.2024 04:15
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 14.07.2023

З 15 липня на вул. Миколая Коперника проведуть видалення двох аварійних дерев породи липа

З метою попередження виникнення аварійних ситуацій, з 15 липня силами спеціалізованої організації на вул. Миколая Коперника будуть проводитися роботи з видалення двох аварійних дерев (з ознаками сухостійності та стовбурової гнилі) породи липа. Роботи проводяться відповідно до наявних дозвільних документів, зокрема, акту обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню. Просимо тернополян з розумінням поставитися до необхідності здійснення цих робіт та не залишати транспортні засоби на узбіччі ... Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія-М” проводять ремонт електрощитка

Працівники ПП “Вікторія-М” проводять ремонт електрощитка. Роботи виконують у першому під’їзді багатоповерхівки на вулиці Леся Курбаса, 4. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Миття сходових кліток проводять працівники ПП “Вікторія – М”

Працівниками  ПП “Вікторія – М” проводяться роботи по миттю сходових кліток, зокрема здійснили прибирання у будинку на вулиці Морозенка, 5. Завдяки дбайливим рукам працівників підприємства, які здійснили генеральне прибирання, у під’їздах стало чисто і охайно. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія -М” ремонтують перило до сходів

Роботи із ремонту та зварювання перила на сходах провели працівники  ПП “Вікторія – М” у шостому під’їзді будинку на вулиці Леся Курбаса, 4. Перила — конструкція на сходах, балконах тощо у вигляді вертикальних елементів з поручнем вгорі, висотою на пів зросту людини. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” продовжують косіння прибудинкових територій

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” продовжують косіння трави на зелених зонах прибудинкових територій. Зокрема, працівники підприємства здійснили косіння газонів на прибудинковій території на  вулиці Симоненка, 10 та частково о 12, а також провели прибирання трави після косіння. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави впродовж тривалого періоду. Детальніше »

Частковий ремонт ринв провели працівники ПП “Наш дім”

Працівники ПП “їНаш дім” провели роботи по ремонту ринв та водостічних труб в будинку за адресою вулиця Слівенська, 3. Також систематично проводяться роботи із очищення ринв від намулу. Такі роботи здійснюються регулярно, адже від чистоти ринв залежить здатність стікання дощових опадів. До слова, ринви вимагають регулярного поточного ремонту та заміни певних ділянок. При потребі будинки, де ринви неможливо відремонтувати поточним ... Детальніше »

Вхідні дашки ремонтують працівники ПП “Наш дім”

Працівниками підприємства “Наш дім” проведено ремонт дашків при входів до першого та другого підʼїздів будинку на вулиці Протасевича, 18. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” продовжують косіння прибудинкових територій

Працівники  ПП “Люкс” продовжують косіння трави на зелених зонах прибудинкових територій. Роботи провели у дворах на вулицях Коновальця, 2, Рєпіна, 16. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави впродовж тривалого періоду. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Ремонт цоколя проводять працівники ПП “Люкс”

Працівники ПП “Люкс” ремонтують цоколь у будинку, що на вулиці Тарнавського, 10. Зокрема, тут проводяться роботи із штукатурення цоколя. Цоколь (від італ. zoccolo, буквально — «черевик на дерев’яній підошві») — нижня частина зовнішньої стіни будинку, споруди, пам’ятника або колони, що лежить на фундаменті. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” здійснюють поточний ремонт покрівлі

Працівники ПП “Люкс” здійснюють поточний ремонт  покрівлі руберойдом над третім під’їздом у будинку на вулиці Чубинського, 4. Часто самі жителі руйнують свої покрівлі, адже полюбляють позасмагати тут. Не особливо дбають про цілісність покрівлі і інтернет-провайдери, працівники яких облаштовують кабелі. Особливо небезпечне перебування на покрівлі для малолітніх дітей. Про відкритий вихід на покрівлю у багатоповерхівці повідомляйте в обслуговуюче підприємство Тернополяни викидають сміття ... Детальніше »