19.09.2024 03:53
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 12.07.2023

Працівники ПП “Наш дім” завозять пісок у пісочниці

Працівники ПП “Наш дім” проводять роботи із заміни пісочниць та розвозять пісок у пісочниці на дитячих майданчиках за адресами, які обслуговує вказане підприємство. Днями було завезено пісок на дитячі майданчики у двори на Лесі Українки,16 та 18. До слова, у пісочницю на Лесі Українки, 18 пісок було завезено четвертого липня, але його хтось вкрав. Хто з дітей не радіє пісочним фортецям? ... Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” проводять облаштування інформаційних дошок

Працівники ПП “Люкс” спільно із компанією “ТерНет” проводять облаштування інформаційних дошок в під’їздах та при вході у під’їзди в житлових будинках, які обслуговує підприємство. Зокрема, такі роботи провели на Вербицького, 4. Інформаційні дошки допоможуть мешканцям зорієнтуватися за яким номером телефону звертатися до підприємства у разі виникнення такої потреби. Також наявність таких інформаційних дошок захищають стіну при вході у під’їзді від ... Детальніше »

Працівники ПП “Благоустрій” ремонтують входи у будинку

Працівники ПП “Благоустрій”  проводять ремонт входів  входи у будинку на вулиці Корольова, 2. Тут здійснюють фарбування, шпаклювання та побілку стін у другому під’їзді. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Частковий ремонт фасаду здійснили працівники ПП “Тернопіль Комсервіс”

Частковий ремонт штукатурки фасаду біля входів в під’їзд  провели працівники ПП “Тернопіль Комсервіс” у будинку на проспекті Злуки, 5.. Виконання таких робіт робить вигляд будинку більш охайним та доглянутим. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Східний масив” встановлюють таблички про заборону вигулу тварин в окремих місцях

Працівники ПП “Східний масив” встановлюють таблички про заборону вигулу тварин в окремих місцях. А саме, таблички “Вигул собак заборонено”  працівники підприємства облаштували на дитячих майданчиках. Відповідно до рішення міської ради від 19.05.2011р. №6/8/20 «Про затвердження Правил благоустрою м. Тернополя» встановлені наступні правила. Заборонено: вигулювати собак без повідців, а потенційно-небезпечних порід також без намордників, у невстановлених для цього місцях; вигулювати тварин ... Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” здійснюють поточний ремонт покрівлі

Працівники ПП “Люкс” здійснюють поточний ремонт руберойдом  покрівлі у будинку на вулиці Бродівській, 54. Часто самі жителі руйнують свої покрівлі, адже полюбляють позасмагати тут. Не особливо дбають про цілісність покрівлі і інтернет-провайдери, працівники яких облаштовують кабелі. Особливо небезпечне перебування на покрівлі для малолітніх дітей. Про відкритий вихід на покрівлю у багатоповерхівці повідомляйте в обслуговуюче підприємство Тернополяни викидають сміття навіть на ... Детальніше »

Ремонт водостічних труб здійснюють працівники ПП “Східний масив”

Працівниками ПП “Східний масив” проводяться роботи по ремонту водостічних труб в будинку за адресою проспект Степана Бандери, 20. Також регулярно проводяться роботи  із очистки труб, адже від чистоти ринв залежить здатність стікання дощових опадів. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Оприлюднено графік безкоштовного вакцинування домашніх тварин від сказу у Тернополі

З 13 липня по 7 вересня тернополяни можуть безкоштовно вакцинувати домашніх тварин від сказу. Сказ – одне з найнебезпечніших інфекційних захворювань всіх теплокровних тварин і людини, що характеризується ураженням центральної нервової системи і майже завжди закінчується смертю. Вакцинація-один із найдієвіших способів уберегти своїх улюбленців від цього захворювання. Серед іншого також дотримання «Правил утримання собак, котів та інших тварин» та «Правил утримання домашніх ... Детальніше »