19.09.2024 04:00
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 11.07.2023

Ремонт цоколя завершили працівники ПП “Наш дім”

Працівники ПП “Наш дім” відремонтували цоколь у будинку, що на вулиці Довженка, 7. Зокрема, тут провели роботи із штукатурення цоколя та його ремонт “рваною плиткою”. Цоколь (від італ. zoccolo, буквально — «черевик на дерев’яній підошві») — нижня частина зовнішньої стіни будинку, споруди, пам’ятника або колони, що лежить на фундаменті. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Працівники ПП “Наш дім” проводять косіння прибудинкових територій

Працівники ПП “Наш дім” проводять косіння газонів на прибудинкових територіях. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави впродовж тривалого періоду. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Працівники ПП “Тернопіль Комсервіс” проводять поточний ремонт покрівлі

Поточний ремонт покрівлі продовжують працівники ПП “Тернопіль Комсервіс” у будинку на вулиці Фабричній, 5. Часто самі жителі руйнують свої покрівлі, адже полюбляють позасмагати тут. Не особливо дбають про цілісність покрівлі і інтернет-провайдери, працівники яких облаштовують кабелі. Особливо небезпечне перебування на покрівлі для малолітніх дітей. Про відкритий вихід на покрівлю у багатоповерхівці повідомляйте в обслуговуюче підприємство Тернополяни викидають сміття навіть на ... Детальніше »

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” продовжують косіння прибудинкових територій

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” продовжують косіння трави на зелених зонах прибудинкових територій. Зокрема, працівники підприємства здійснили косіння газонів на прибудинковій території на  бульварі Куліша, 10, а також провели прибирання трави після косіння. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави впродовж тривалого періоду. Детальніше »

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” відновлюють ізоляційний матеріал на трубопроводі

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” відновлюють ізоляційний матеріал на трубопроводі гарячого водопостачання. Роботи проводять у підвальних приміщеннях у житлових будинках за адресами вул.15 Квітня,41 та 43. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Плитку при вході облаштовують працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” почали ремонт (облицювання плиткою) площадок, облицювання плиткою, в тамбурі і перед сходами 1 пов. у 2 під’їзді у будинку за адресою 15 Квітня,27. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Благоустрій” облаштували освітлення з детектором руху

Працівники ПП “Благоустрій” облаштували освітлення в тамбурах  під’їздів у багатоповерхівці на вулиці Київській, 18. Рухомий об’єкт в контрольованій зоні змушує датчик перейти в режим тривоги, зібравши електричну ланцюг контактом реле. Коли рух припиняється, після закінчення часу контакт розмикається, і лампа гасне, після чого датчик повертається в режим очікування. Це означає, що світло вмикається, коли наближається мешканець, і вимикається, коли той ... Детальніше »

Косіння прибудинкових територій продовжують працівники ПП “Благоустрій”

Косіння прибудинкових територій продовжують працівники ПП “Благоустрій”. Вже вдруге днями покошено прибудинкові територію на вулиці  15 Квітня, 17,19. Після проведення косіння працівники підприємства проводять прибирання скошеної  трави. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Благоустрій” встановили пісочницю-трансформер

Пісочницю-трансформер виготовили працівники ПП “Благоустрій” та встановили її на дитячому майданчику на вулиці Київська, 3. Така пісочниця є практичною і зручною, оскільки вона є в деякій мірі трансформером. Коли дітки не граються там, то пісочниця закривається і в пісок не заходять коти і собаки, а при використанні пісочниці, її дверцята перетворюються на зручні лавки з спинками щоб дітям було комфортніше ... Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” встановили нові лавки

Працівники  ПП “Вікторія – М”  у дворі будинку, що на вулиці Смакули, 2, встановили нові лавки для відпочинку. Лавки виготовлена на базі даного підприємства. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »