19.09.2024 04:23
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 10.07.2023

Прибирання покрівель проводять працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”

Прибирання покрівлі у будинках на вулиці 15 Квітня,25(1-3 під.) та Куліша,1  здійснили працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”. Виконання таких робіт є необіхдним, адже потрапляння відходів у стоки для дощових вод блокує їх, що спричиняє протікання покрівлі.  Не на користь покрівлі і перебування там компаній людей, які розпивають алкогольні напої, а бувало, що й готують шашлики. Часто після такого “відпочинку” ... Детальніше »

Цементування поблизу під’їзду проводять працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” проводять ремонт площадки перед сміттєкамерою до першого під’їзду у будинку на вулиці 15 Квітня, 15. Тут здійснили цементування. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” ремонтують міжпанельні шви

Ремонт  міжпанельних швів триває у житловому будинках на бульварі Куліша, 10. Роботи виконуються працівникамиДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”, яке обслуговує вказану багатоповерхівку. Ремонт міжпанельних швів – комплекс необхідних робіт, спрямованих на відновлення теплового контуру в панельних будинках. Багато жителів Тернополя живуть у вже не нових панельних багатоквартирних будинках. Через погано загерметизировані шви в квартиру проникає холод, пил і волога, і, щоб ... Детальніше »

Ремонт обладнання дитячого майданчика проводять працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”

Працівниками ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” проводяться роботи з поточного ремонту дитячого обладнання. Роботи тривають на дитячому майданчику поблизу будинку на вулиці Симоненка, 6. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ДП “Люкс Житло” “Люкс” проводять миття вікон у місцях загального користування

Працівники ДП “Люкс Житло” “Люкс” проводять миття вікон у місцях загального користування. Також згідно графіків працівники підприємства проводять ретельне вологе прибирання сходових кліток у багатоповерхівках. Зокрема роботи виконані у будинку на вулиці Симоненка,18. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія -М” проводять поточний ремонт покрівлі

Поточний ремонт покрівлі продовжують працівники ПП “Вікторія- М” у будинку на вулиці Леся Курбаса, 2 над п’ятим під’їздом. Часто самі жителі руйнують свої покрівлі, адже полюбляють позасмагати тут. Не особливо дбають про цілісність покрівлі і інтернет-провайдери, працівники яких облаштовують кабелі. Особливо небезпечне перебування на покрівлі для малолітніх дітей. Про відкритий вихід на покрівлю у багатоповерхівці повідомляйте в обслуговуюче підприємство Тернополяни ... Детальніше »

Три котельні КП ТМТКЕ сьогодні, 10 липня, зупиняються на ремонтний період

Підприємство КП “Тернопільміськтеплокомуненерго” продовжує ремонті  роботи та підготовку котелень і мереж теплопостачання до нового опалювального сезону.  З 10.07. по 09.08.2023 р. (31 день) на ремонтний період зупиняться такі котельні: Котельня провулок Цегельний,1а Котельня вул. Л. Українки,4 Котельня вул. Р. Купчинського,14а    Котельня Л.Укpаїнки,4 Бойлерна ДПЧ-2 Лесі Укpаїнки 6 ЦТП Лесі Українки 8,10,12,14,16,18,21, 33, 37, 39 Довженка 1,3,5,11,13,15,17,18 Героїв Крут 2,4,5,6,7,9,11,13 ... Детальніше »

Косіння прибудинкових територій продовжують працівники ПП “Благоустрій”

Косіння прибудинкових територій продовжують працівники ПП “Благоустрій”. Вже вдруге днями покошено прибудинкові територію на вулиці  15 Квітня, 6. Після проведення косіння працівники підприємства проводять прибирання скошеної  трави. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Благоустрій” виготовили пісочницю з відкидним верхом

Працівники ПП “Благоустрій” виготовили нову пісочницю з відкидним верхом та пофарбували її. Така пісочниця є практичною і зручною, оскільки вона є в деякій мірі трансформером. Коли дітки не граються там, то пісочниця закривається і в пісок не заходять коти і собаки, а при використанні пісочниці, її дверцята перетворюються на зручні лавки з спинками щоб дітям було комфортніше гратися, крім того ... Детальніше »

Працівники ПП “Наш дім” обрізають чагарники

Працівниками ПП “Наш дім” проводяться роботи по санітарній підрізці чагарників на прибудинкових територіях, які обслуговує підприємство. Жива огорожа може бути декоративною або функціональною, вона виконує функцію огорожі всієї ділянки або окремої його частини.  Обрізка живоплоту – це видалення старих, хворих або пошкоджених гілок. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »