19.09.2024 04:10
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 04.07.2023

Дезінсекцію підвальних приміщень проводять працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”  проводять дезінсекцію бліх у підвальних приміщеннях багатоповерхівок, які обслуговує підприємство. Сьогодні була здійснена дезінсекція підвального приміщення від бліх у будинку на вулиці 15 Квітня, 41, 45 та Симоненка, 6 (другий під’їзд), Симоненка, 2 (третій під’їзд). Роботу здійснюють на звернення мешканців, оскільки у будинку чимало бездомних котів,  відповідно – і бліх у підвалі. Спека сприяє ... Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” ремонтують входи

Працівники ПП “Люкс” ремонтують входи у під’їзди та фарбують двері. Зокрема у п’ятому та шостому під’їздах будинку на вулиці Корольова, 4 завершили штукатурення входів, роботи тривають у першому-третьому. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Східний масив” облаштовують світлодіодні світильники

Світлодіодні світильники з детектором руху облаштовують працівники ПП “Східний масив”. Зокрема, демонтували старий та облаштували новий світильники облаштували на першому поверсі другого під’їзду на вулиці Протасевича, 6. Рухомий об’єкт в контрольованій зоні змушує датчик перейти в режим тривоги, зібравши електричну ланцюг контактом реле. Коли рух припиняється, після закінчення часу контакт розмикається, і лампа гасне, після чого датчик повертається в режим ... Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія -М” проводять поточний ремонт покрівлі

Поточний ремонт покрівлі продовжують працівники ПП “Вікторія- М” у будинку на вулиці Леся Курбаса, 2 над шостим під’їздом. Часто самі жителі руйнують свої покрівлі, адже полюбляють позасмагати тут. Не особливо дбають про цілісність покрівлі і інтернет-провайдери, працівники яких облаштовують кабелі. Особливо небезпечне перебування на покрівлі для малолітніх дітей. Про відкритий вихід на покрівлю у багатоповерхівці повідомляйте в обслуговуюче підприємство Тернополяни ... Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” проводять фарбування лавок та дитячого обладнання

Працівники ПП “Благоустрій”  продовжують фарбування лавок для відпочинку, турнікетів та обладнання дитячих майданчиків. Роботи виконані на вулиці Володимира Великого, 6. Також працівниками підприємства виконується дрібний ремонт лавок та обладнання. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Благоустрій” пофарбували цоколь

Працівники ПП “Благоустрій” пофарбували цоколь вапняковими сумішами у будинках на вулиці Київська, 7д та 15 Квітня, 19. Цоколі тернопільських багатоповерхівок часто потерпають від рук вандалів – графітчиків. Якщо фасад вашого будинку зіпсували подібними графіті радимо не ігнорувати  такі дії зловмисників та писати відповідні заяви у міський відділ поліції. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” обрізають кущі

Працівниками ДП “Люкс Житло”  ПП “Люкс” проводяться роботи по санітарній підрізці кущів та живоплоту на прибудинкових територіях, які обслуговує підприємство, зокрема на вулиці 15 Квітня, 25. Жива огорожа може бути декоративною або функціональною, вона виконує функцію огорожі всієї ділянки або окремої його частини.  Обрізка живоплоту – це видалення старих, хворих або пошкоджених гілок. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” продовжують косіння прибудинкових територій

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” продовжують косіння трави на зелених зонах прибудинкових територій. Зокрема, працівники підприємства здійснили косіння газонів на прибудинковій території на  вулиці Симоненка, 18, а також провели прибирання трави після косіння. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави впродовж тривалого періоду. Детальніше »

Працівники ДП “Люкс Житло” “Люкс” проводять миття вікон у місцях загального користування

Працівники ДП “Люкс Житло” “Люкс” проводять миття вікон у місцях загального користування. Також згідно графіків працівники підприємства проводять ретельне вологе прибирання сходових кліток у багатоповерхівках. Зокрема роботи виконані у будинку на вулиці Симоненка, 2. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” прибирають підвали

Працівники ПП “Люкс”   прибирають підвали.  Зокрема, прибирання здійснили у підвалі багатоповерхівки  на проспекті Злуки, 35. Працівники підприємства висловлюють свою вдячність мешканцям, які тримають свої підвали у чистоті. Тернополянам нагадують – підвальні приміщення – не звалища.   Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »