16.09.2024 21:55
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Monthly Archives: Липень 2023

Працівники ПП “Наш дім” облаштовують світлодіодні світильники

Світлодіодні світильники з детектором руху облаштовують працівники ПП “Наш дім”. Зокрема, такі світильники облаштували на сходових клітках у другому під’їзді будинку на вулиці Дорошенка, 8. Рухомий об’єкт в контрольованій зоні змушує датчик перейти в режим тривоги, зібравши електричну ланцюг контактом реле. Коли рух припиняється, після закінчення часу контакт розмикається, і лампа гасне, після чого датчик повертається в режим очікування. Це ... Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” здійснили реконструкцію майданчика для ТПВ

Працівники ПП “Люкс” здійснили реконструкцію майданчика для ТПВ. А саме – розширення, фарбування стойок, влаштування дверей, обшивання металопрофілем майданчика поблизу будинку на проспекті Злуки, 43. Детальніше »

Працівники ПП “Благоустрій” ремонтують сходові клітки

Працівники  ПП “Благоустрій” ремонтують сходові клітки. Зокрема, проводять ремонт сходової клітки на першому поверсі у четвертому під’їзді будинку на вулиці Київській, 18. Тут здійснюють традиційний комплекс робіт, а саме – шпаклювання, побілку і фарбування панелей та перил. Також працівники підприємства пофарбували вхідні двері в під’їзд. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Косіння прибудинкових територій продовжують працівники ПП “Благоустрій”

Косіння прибудинкових територій продовжують працівники ПП “Благоустрій”. Вже вдруге днями покошено прибудинкові територію на вулиці  Київська, 10 та 12. Щоб трава не пошкоджувала приватний транспорт у дворах, працівники підприємства накривають автівки. Після проведення косіння працівники підприємства проводять прибирання скошеної  трави. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Паркан встановили працівники ПП “Благоустрій”

Паркан поблизу газону у дворі на вулиці Лепкого, 8  встановили працівники ПП “Благоустрій”. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Увага! 01 серпня для окремих будинків відбудеться пробний запуск гарячої води після ремонтного періоду!

На котельнях Тернополя тривають ремонтні роботи в рамках підготовки до опалювального сезону 2023-2024р., на окремих з них найближчими днями роботу буде відновлено. Зокрема, у вівторок 01.08.23 р. відбудеться  пробний запуск гарячої води на котельні за адресою П. Батьківського, 46б, яка обслуговує будинки, які перелічуємо нижче. ЦТП Золотогірська 3,4,9,13,15,16,20,24,26 Бенцаля,3,4 Пробний запуск котелень на вулицях Новий Світ (Новий Свiт, 38) та ... Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія -М” проводять поточний ремонт покрівлі

Поточний ремонт покрівлі продовжують працівники ПП “Вікторія- М” у будинку на бульварі Дмитра Вишневецького, 7. Часто самі жителі руйнують свої покрівлі, адже полюбляють позасмагати тут. Не особливо дбають про цілісність покрівлі і інтернет-провайдери, працівники яких облаштовують кабелі. Особливо небезпечне перебування на покрівлі для малолітніх дітей. Про відкритий вихід на покрівлю у багатоповерхівці повідомляйте в обслуговуюче підприємство Тернополяни викидають сміття навіть ... Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” продовжують косіння прибудинкових територій

Працівники ПП “Вікторія – М” продовжують косіння трави на зелених зонах прибудинкових територій. Зокрема, приступили косіння прибудинкової території у дворі на бульварі Дмитра Вишневецького, 5. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави впродовж тривалого періоду. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Миття сходових кліток здійснюють працівники ПП “Східний масив”

Працівники ПП “Східний масив” проводять миття місць загального користування в будинках, які обслуговує підприємство. Також згідно графіків працівники підприємства проводять ретельне вологе прибирання сходових кліток у багатоповерхівках. Зокрема роботи виконані у будинку на вулиці Старий Ринок, 2. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Фарбування газової труби здійснили працівники ПП “Люкс”

Працівниками ПП “Люкс” здійснюється фарбування газової труби у межах четвертого під’їзду будинку на вулиці Генерала Тарнавського, 1. Фарбування газової труби – зовсім не данина естетиці. Вона переслідує дві мети: кольорову ідентифікацію трубопроводу та антикорозійний захист. Оскільки середовище всередині труби позбавлена кисню і водяної пари, термін її служби залежить виключно від корозійної стійкості зовнішнього покриття. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »