19.09.2024 19:07
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 30.06.2023

Працівники ПП “Вікторія – М” проводять ремонт труби дощезливної каналізації

Частину труби дощезливної каналізації в першому під’їзді будинку на бульварі Дмитра Вишневецького, 7 ремонтують працівники ПП “Вікторія – М”. Виконання такої роботи вимагає не тільки певного набору інструментів і досвідчених рук, а й багатьох знань, якими володіють працівники ПП “Вікторія – М”. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія -М” проводять поточний ремонт покрівлі

Поточний ремонт покрівлі продовжують працівники ПП “Вікторія- М” у будинку н бульварі Дмитра Вишневецького, 7. Часто самі жителі руйнують свої покрівлі, адже полюбляють позасмагати тут. Не особливо дбають про цілісність покрівлі і інтернет-провайдери, працівники яких облаштовують кабелі. Особливо небезпечне перебування на покрівлі для малолітніх дітей. Про відкритий вихід на покрівлю у багатоповерхівці повідомляйте в обслуговуюче підприємство Тернополяни викидають сміття навіть ... Детальніше »

Частковий ремонт відмостки провели працівники ПП “Благоустрій”

Частковий ремонт відмостки та бетонування відмостки в межах четвертого під’їзду будинку на вулиці Корольова, 2 провели працівники ПП “Благоустрій”. Відмостка являє собою покриття, яке оформляється по периметру будинку. Вона створюється певної ширини, в ідеалі – до одного метра. Завдяки відмостці вода не має руйнівної дії на фундамент будинку. Її конструкція передбачає, що талі води відразу потрапляють в каналізаційну систему. Вона ... Детальніше »

Працівники ПП “Благоустрій” ремонтують сходові клітки

Працівники  ПП “Благоустрій” ремонтують сходові клітки. Зокрема, проводять ремонт сходової клітки на першому поверсі у другому під’їзді будинку на вулиці Корольова, 2. Тут здійснюють традиційний комплекс робіт, а саме – шпаклювання, побілку і фарбування панелей та перил. Також працівники підприємства пофарбували вхідні двері в під’їзд. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Косіння прибудинкових територій продовжують працівники ПП “Сонячне”

Косіння прибудинкових територій продовжують працівники ПП “Сонячне”. Днями покошено прибудинкову територію на вулиці 15 Квітня, 7. Після проведення косіння працівники підприємства проводять прибирання скошеної  трави. У процесі роботи косарям доводиться стикатися із рядом труднощів. Приміром, із запаркованими авто, які можуть бути пошкоджені травою та камінцями, що летять з-під косарки. Ускладнюється робота тим, що часто доводиться оминати пеньки, комунікації, квіти, які ... Детальніше »

Заміну лічильника проводять працівники ПП “Сонячне”

Ремонтні роботи у підвальному приміщенні, а саме, заміну електролічильника, проводять працівники  ПП “Сонячне” у будинку на вулиці Стуса, 8.  В підвальному приміщенні в основній щитовій– заміна електролічильника. У підприємстві планують продовжувати такі роботи і надалі згідно складених графіків. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Наш дім” ремонтують перила

Працівники ПП “Наш дім” ремонтують та влаштовують нові перила на решітки сходової клітки. Такі роботи вони виконали у під’їзді будинку на вулиці Протасевича, 18. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Наш дім” проводять поточний ремонт покрівлі

Поточний ремонт покрівлі продовжують працівники ПП “Наш дім” у будинку на вулиці Малишка, 25. Часто самі жителі руйнують свої покрівлі, адже полюбляють позасмагати тут. Не особливо дбають про цілісність покрівлі і інтернет-провайдери, працівники яких облаштовують кабелі. Особливо небезпечне перебування на покрівлі для малолітніх дітей. Про відкритий вихід на покрівлю у багатоповерхівці повідомляйте в обслуговуюче підприємство Тернополяни викидають сміття навіть на ... Детальніше »

Працівники ПП “Наш дім” здійснили ремонт майданчика на вулиці Клима Савури

Працівники ПП “Наш дім” здійснили  ремонт майданчика на вулиці Клима Савури, 10 Тут здійснили ремонт площадки при вході в під’їзд, облаштувавши її плиткою, що допоможе зробити вхід охайнішим та безпечнішим. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” облаштовують “чобіток” при вході

Працівники ПП “Люкс” облаштовують “чобіток” із плитки при вході до будинку на вулиці Корольова, 4. Роботи виконують при вході до першого та другого під’їздів. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »