19.09.2024 19:35
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 29.06.2023

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” продовжують косіння прибудинкових територій

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” продовжують косіння трави на зелених зонах прибудинкових територій. Зокрема, працівники підприємства здійснили косіння газонів на прибудинковій території на  вулиці 15 Квітня, 43 та 45 та на Симоненка, 8, а також провели прибирання трави після косіння. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави впродовж ... Детальніше »

Гаряче водопостачання до будинків, де тривали гідравлічні випробування, відновиться після запуску котельні

Підприємство КП “Тернопільміськтеплокомуненерго” продовжує ремонт  роботи та підготовку котелень і мереж теплопостачання до нового опалювального сезону. Котельня на вулиці Київській  зупинилася з 19.06. по 05.07.2023 р.( 17 днів), тобто у цей час послуга із постачання гарячої води до абонентів котельні не надаватиметься. Зокрема інформація стосується жителів будинків, де від 14.06 до 28.06.2023 проводилися гідравлічні випробування і вже сьогодні жителі очікували ... Детальніше »

Працівники ПП “Східний масив” приступили до ремонту майданчика на вулиці Франка, 7

Працівники ПП “Східний масив” приступили до ремонту майданчика при вході до під’їзду  на вулиці Франка, 7. Тут здійснять бетонування сходинки, що допоможе зробити вхід охайнішим та безпечнішим. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Заміну каналізаційної труби у квартирі проводять працівники ПП “Сонячне”

Працівники ПП “Сонячне” заміну частини каналізаційної труби у квартирі  будинку на проспекті Злуки, 57. Виконання таких робіт допоможе зменшити ризик виникнення аварійних ситуацій на будинкових мережах, а також забезпечить безперебійну подачу послуг у  багатоповерхівку. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Заміну лічильника обліку електроенергії проводять працівники ПП “Сонячне”

Заміну лічильника обліку електроенергії проводять працівники ПП “Сонячне” у будинку на вулиці Стуса, 4. Роботи здійснюють у підвальному приміщенні багатоповерхівки. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Фарбування перил та пандуса здійснили працівники ПП “Люкс”

Фарбування перил першого, другого та третього під’їздів  та пандуса у третьому під’їзді багатоповерхівки на вулиці Генерала Тарнавського, 5 здійснили працівники ПП “Люкс”. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Фарбування лавок проводять працівники ПП “Люкс”

Працівники ПП “Люкс” продовжують фарбування лавок та обладнання дитячих майданчиків, зокрема,  пофарбували їх у дворі на вулиці Тарнавського, 2. Фарбування лавок для відпочинку проводиться і у інших дворах, які обслуговує підприємство. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Зрізку сухих та аварійних дерев здійснюють працівники ПП “Люкс”

Зрізка згідно ордерів та порізка сухих аварійних дерев та гілля і їх вивезення з прибудинкових територій  здійснюється працівниками ПП “Люкс”. Зокрема, аварійне дерево було видалене за адресою вулиця Бойчуків,15 та проспект Злуки, 27, 31. Сухі та надто розлогі гілки являють собою чималу небезпеку – при різких поривах вітру чи невеликому накопиченні снігу вони можуть зламатися та нанести шкоди людям, автівкам, ... Детальніше »