19.09.2024 19:17
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 28.06.2023

Працівники ДП “Люкс-Житло” ПП “Люкс” ремонтують сходові клітки

Працівники ДП “Люкс-Житло” ПП “Люкс” ремонтують сходові клітки. Зокрема, розпочали ремонт сходової клітки першого поверху будинку на вулиці Симоненка, 6 у восьмому під’їзді. Тут здійснюють традиційний комплекс робіт, а саме – шпаклювання, побілку і фарбування панелей та перил. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Ремонт зливової труби здійснили працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”

Ремонт зливової труби здійснили працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”. А саме, проводяться роботи по відведенню дощових вод, продовження зовнішньої зливової труби за адресою вулиця 15 Квітня, 37. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” продовжують косіння прибудинкових територій

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” продовжують косіння трави на зелених зонах прибудинкових територій. Зокрема, працівники підприємства здійснили косіння газонів на прибудинковій території на  вулиці 15 Квітня, 29 та на Симоненка, 2, а також провели прибирання трави після косіння. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави впродовж тривалого періоду. Детальніше »

Призупинять ГВП до окремих будинків для проведення гідравлічних випробувань

Для проведення гідравлічних випробувань від середи, двадцять восьмого червня,  буде призупинено подачу ГВП до окремих будинків, а саме  до житлових будинків на  вул. Київська,16,18; 15 Квітня,7,9; Б. Бойчуків,3,5,7,9,11,13,15.  з 28.06.по 19.07. Роботи будуть виконувати від 28.06.по 19.07.2023 року. КП ТМТКЕ Детальніше »

Дві котельні сьогодні відновлюють роботу після ремонтного періоду

На котельнях Тернополя тривають ремонтні роботи в рамках підготовки до опалювального сезону 2023-2024р., на окремих з них найближчими днями роботу буде відновлено. Сьогодні, 28.06.23 р., відновиться робота котелень за адресами: проспект С. Бандери,47в та вулиця Просвіти,9      .  Гаряче водопостачання буде відновлене до будинків, перелік яких подаємо нижче. Котельня проспект С. Бандери,47в Бандеpи, 47 Котельня вул. Просвіти,9       Миру 1,4а ... Детальніше »

Косіння прибудинкових територій продовжують працівники ПП “Благоустрій”

Косіння прибудинкових територій продовжують працівники ПП “Благоустрій”. Вже вдруге днями покошено прибудинкові територію на вулиці  Лепкого, 14. Після проведення косіння працівники підприємства проводять прибирання скошеної  трави. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Частковий ремонт відмостки провели працівники ПП “Благоустрій”

Частковий ремонт відмостки та бетонування відмостки в межах п’ятого до четвертого під’їзду будинку на вулиці Корольова, 2 провели працівники ПП “Благоустрій”. Відмостка являє собою покриття, яке оформляється по периметру будинку. Вона створюється певної ширини, в ідеалі – до одного метра. Завдяки відмостці вода не має руйнівної дії на фундамент будинку. Її конструкція передбачає, що талі води відразу потрапляють в каналізаційну ... Детальніше »

Працівники ПП “Благоустрій” облаштувують плитку при вході до під’їздів

Працівники ПП “Благоустрій” ремонтують майданчики при входах до під’їзду будинку на вулиці Лепкого, 14. Силами працівників підприємства плитка встановлена при вході у п’ятому  під’їзді  багатоповерхівки. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” ремонтують сходові клітки

Працівники  ПП “Вікторія – М” ремонтують сходові клітки. Зокрема, проводять ремонт сходової клітки у другому під’їзді будинку на вулиці Леся Курбаса, 4. Тут здійснюють традиційний комплекс робіт, а саме – шпаклювання, побілку і фарбування панелей та перил. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” проводять ремонт труби дощезливної каналізації

Частину труби дощезливної каналізації в третьому під’їзді будинку на вулиці Леся Курбаса, 4 ремонтують працівники ПП “Вікторія – М”. Виконання такої роботи вимагає не тільки певного набору інструментів і досвідчених рук, а й багатьох знань, якими володіють працівники ПП “Вікторія – М”. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »