19.09.2024 19:40
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 20.06.2023

У Тернополі на вул. Лесі Українки, 8 відновили проїжджу та пішохідну частини двору

Від початку тижня у Тернополі продовжили ремонтувати прибудинкові території, міжквартальні проїзди та тротуари. Сьогодні, 20 червня, міський голова Сергій Надал оглянув виконання ремонтних робіт на вул. Лесі Українки, 8. Тут уже завершили відновлювати асфальтобетонне покриття проїзду та пішохідної частини. У цьому дворі працівники підрядної організації провели, зокрема, роботи з демонтажу старих бордюрів та влаштування нових, розібрали зношене асфальтобетонне покриття тротуару. ... Детальніше »

Працівники ПП “Благоустрій” проводять заміну засувок

Працівники ПП “Благоустрій” проводять заміну засувок. Зокрема, роботи із заміни  засувки на пульті гарячого водопостачання здійснюють у шостому під’їзді будинку на вулиці Лепкого, 6. Виконання таких робіт допоможе зменшити ризик виникнення аварійних ситуацій на будинкових мережах, а також забезпечить безперебійну подачу води у  багатоповерхівку. Тернопіль житлово-комунальний     Детальніше »

Косіння прибудинкових територій продовжують працівники ПП “Благоустрій”

Косіння прибудинкових територій продовжують працівники ПП “Благоустрій”. Днями покошено прибудинкову територію на вулиці  Київській, 18. Після проведення косіння працівники підприємства проводять прибирання скошеної  трави. Також працівники підприємства видалили пагінці біля дерев. Тернопіль житлово-комунальний           Детальніше »

Працівники ПП “Сонячне” здійснюють поточний ремонт покрівлі

Працівники ПП “Люкс” здійснюють поточний ремонт руберойдом  покрівлі у будинку на вулиці Бойчуків, 11. Зокрема, тут здійснили бетонування парапету. Часто самі жителі руйнують свої покрівлі, адже полюбляють позасмагати тут. Не особливо дбають про цілісність покрівлі і інтернет-провайдери, працівники яких облаштовують кабелі. Особливо небезпечне перебування на покрівлі для малолітніх дітей. Про відкритий вихід на покрівлю у багатоповерхівці повідомляйте в обслуговуюче підприємство ... Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” проводять фарбування входів

Працівники ПП “Люкс” проводять фарбування входів у багатоповерхівках, які обслуговує підприємство. Вони проводять штукатурення, побілку та фарбування входів, зокрема, днями робота була виконана у п’ятому та шостому під’їздам  будинку на вулиці Корольова, 4. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” продовжують косіння прибудинкових територій

Працівники  ПП “Люкс” продовжують косіння трави на зелених зонах прибудинкових територій. Зокрема, працівники підприємства здійснили косіння газонів на прибудинковій території на вулиці Тарнавського, 3 то 5. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави впродовж тривалого періоду. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” проводять ремонт дверей та поштових скриньок

Працівники ПП “Вікторія – М” проводять ремонт дверей у тамбур та поштових скриньок. Роботи виконують у третьому під’їзді будинку на вулиці Леся Курбаса, 4. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія-М” проводять ремонт електрощитка

Працівники ПП “Вікторія-М” проводять ремонт електрощитка з заміною кабельних розгалужувачів. Роботи виконують у третьому під’їзді багатоповерхівки на вулиці Леся Курбаса, 4. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія-М” обрізають кущі та живопліт

Працівниками ПП “Вікторія – М” проводяться роботи по санітарній підрізці кущів та живоплоту на прибудинкових територіях, які обслуговує підприємство, зокрема на вулиці Володимира Великого, 6. Жива огорожа може бути декоративною або функціональною, вона виконує функцію огорожі всієї ділянки або окремої його частини.  Обрізка живоплоту – це видалення старих, хворих або пошкоджених гілок. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

У тернопільському парку імені Тараса Шевченка відремонтували дитячий майданчик

Цими днями працівники підрядної організації проводили ремонт дитячого майданчику у парку ім. Тараса Шевченка, що поблизу острівка «Чайка». На дитячому майданчику провели повну заміну старого покриття, відновили пошкоджені елементи та впорядкували територію. Завдяки ремонту, покращився естетичний вигляд майданчика та продовжено термін його експлуатації. Просимо відвідувачів дитячого майданчика дбайливо ставитись до майна нашого міста та громади. Детальніше »