19.09.2024 19:14
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 16.06.2023

Кодовий замок на контейнерному майданчику встановили працівники ПП “Благоустрій”

Кодовий замок на контейнерному майданчику встановили працівники ПП “Благоустрій” по вулиці Київська, 7д. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Дезінсекцію підвальних приміщень проводять працівники ПП “Благоустрій”

Працівники  ПП “Благоустрій”  проводять дезінсекцію бліх у підвальних приміщеннях багатоповерхівок, які обслуговує підприємство. Днями  була здійснена дезінсекція підвального приміщення від бліх у будинку на вулиці Академіка Корольова, 2. Роботу здійснюють на звернення мешканців, оскільки у будинку чимало бездомних котів,  відповідно – і бліх у підвалі. Спека сприяє комфортним умовам для розмноження комах.  Крім цього, кажуть у ПП “Благоустрій”, дезінсекцію проводять ... Детальніше »

В парку Шевченка здійснили заміну покриття дитячого майданчика

В парку імені Тараса Шевченка на дитячому майданчику, встановленому компанією “Молокія” здійснили заміну покриття. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” очищають систему водовідведення

Працівники ПП “Вікторія – М” очищають систему водовідведення у третьому під’їзді будинку на бульварі Дмитра Вишневецького, 7. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Ремонт труб водовідведення проводять працівники ПП “Вікторія – М”

Ремонт труб водовідведення проводять працівники ПП “Вікторія – М” у другому під’їзді будинку на вулиці Володимира Великого, 6. Виконання таких робіт допоможе зменшити ризик виникнення аварійних ситуацій на будинкових мережах, а також забезпечить безперебійну подачу послуг у  багатоповерхівку. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” проводять заміну частини труби дощезливної каналізації

Частину труби дощезливної каналізації в  будинку на вулиці Смакули, 2 змінили працівники ПП “Вікторія – М”. Виконання такої роботи вимагає не тільки певного набору інструментів і досвідчених рук, а й багатьох знань, якими володіють працівники ПП “Вікторія – М”. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Сім прибудинкових територій та міжквартальних проїздів ремонтуються цього тижня у Тернополі

Цього тижня у Тернополі продовжили відновлювати асфальтне покриття проїзної та пішохідної частин на семи прибудинкових територіях та міжквартальних проїздах міста. Зокрема, ремонтні роботи тривають за такими адресами: вул. Лесі Українки, 8; вул. Лесі Українки, 31; вул. Максима Кривоноса-вул. Петриківська; вул. Євгена Коновальця,14-16; вул. Київська, 6; вул. Чернівецька, 52-58; вул. Олександра Довженка, 1. На завершальному етапі роботи у дворі на вул. ... Детальніше »

Працівники ПП “Сонячне” облаштовують світлодіодні світильники

Світлодіодні світильники з детектором руху облаштовують працівники ПП “Сонячне”. Зокрема, такі світильники облаштували на всіх поверхах будинку у першому, другому та частково у третьому під’їздах у  будинку на вулиці Братів Бойчуків, 7. Рухомий об’єкт в контрольованій зоні змушує датчик перейти в режим тривоги, зібравши електричну ланцюг контактом реле. Коли рух припиняється, після закінчення часу контакт розмикається, і лампа гасне, після ... Детальніше »

Ямковий ремонт на прибудинкових територіях проводять працівники ПП “Наш дім”

Приватним підприємством «Наш дім» проведено ямковий ремонт прибудинкової території з використанням зрізаного асфальту на вулиці  Дорошенка, 8. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »