19.09.2024 19:20
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 14.06.2023

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” продовжують косіння прибудинкових територій

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” продовжують косіння трави на зелених зонах прибудинкових територій. Зокрема, працівники підприємства здійснили косіння газонів на прибудинковій території на вулиці 15 Квітня, 45.   Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави впродовж тривалого періоду.   Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Благоустрій” ремонтують входи у будинку

Працівники ПП “Благоустрій”  розпочали ремонт входів  входи у будинку на вулиці Лепкого, 14. Тут здійснюють фарбування, шпаклювання та побілку стін. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Благоустрій” встановили додаткову лавочку

Працівники ПП “Благоустрій” на прохання батьків пораненого воїна встановили додаткову лавочку під першим під’їздом будинку на вулиці Київська, 3. Лавочка виготовлена на базі підприємства. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Розпочали ремонт входів у будинку на Корольова, 4 працівники ПП “Люкс”

Розпочали ремонт входів у будинку на Корольова, 4 працівники ПП “Люкс”. Тут здійснять фарбування, шпаклювання та побілку стін. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” продовжують косіння прибудинкових територій

Працівники  ПП “Люкс” продовжують косіння трави на зелених зонах прибудинкових територій. Зокрема, працівники підприємства здійснили косіння газонів на прибудинковій території на вулиці Київській, 6 та  на Коновальця, 14, 20. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави впродовж тривалого періоду. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Плитку у будинку облаштовують працівники ПП “Наш дім”

Працівники ПП “Наш дім” облаштували плитку при вході до під’їзду багатоповерхівки на вулиці Лесі Українки, 17.  Силами працівників підприємства плитка була облаштована на вхідному майданчику четвертого під’їзду. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

14 червня призупинять ГВП до окремих будинків для проведення гідравлічних випробувань

Для проведення гідравлічних випробувань від середи, 14 червня,  буде призупинено подачу ГВП до окремих будинків, а саме  до житлових будинків на вул. Симоненка,2,4,6,8,10,12,16,18,20; Куліша,1,3,4; 15 Квітня,37,39,41,43,45 . Роботи триватимуть  від 14.06 до 28.06.2023 року. Нагадуємо, що котельня на вулиці Київській, яка обслуговує вказані будинки,  зупиняється на ремонтний період з 19.06. по 05.07.2023 р.( 17 днів), тобто у цей час послуга ... Детальніше »

Увага! 14 червня для окремих будинків відбудеться пробний запуск гарячої води після ремонтного періоду!

На котельнях Тернополя тривають ремонтні роботи в рамках підготовки до опалювального сезону 2023-2024р., на окремих з них найближчими днями роботу буде відновлено. Зокрема, у середу  14.06.23 р. відбудеться  пробний запуск гарячої води на таких котельнях: Котельня вул. І. Франка,16                                            ... Детальніше »

Розпочалася підготовка до капремонту покрівлі на проспекті Злуки, 43

Працівники підрядних організацій  проводять підготовчі роботи до ремонту покрівлі. Зокрема, капітальний ремонт заплановано здійснити у багатоповерхівці на проспекті Злуки, 43. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Ремонт каналізаційної мережі здійснюють працівники ПП “Наш дім”

Ремонт каналізаційної мережі здійснюють працівники ПП “Наш дім” у будинку на вулиці Протасевича, 14. Виконання таких робіт допоможе зменшити ризик виникнення аварійних ситуацій на будинкових мережах, а також забезпечить безперебійну подачу послуг у  багатоповерхівці. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »