19.09.2024 19:43
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 13.06.2023

Працівники ДП “Люкс-Житло” ПП “Люкс” проводять профілактичні роботи у електрощитках

Працівники ДП “Люкс житло” ПП “Люкс” проводять профілактичні роботи у електрощитках. Зокрема,  електриками підприємства були проведені  профілактичні роботи в електрощитках по сходових клітках 1-3 під’їздів у житловому будинку за адресою бульвар Куліша, 4. У підприємстві планують продовжувати такі роботи і надалі згідно складених графіків. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Мешканка проспекту Степана Бандери, 78 Дзюбак Марія вирощує клумби під під’їздом

76-річна мешканка проспекту Степана Бандери, 78 Дзюбак Марія вирощує квіти на клумбах біля свого будинку.  Не втомлюється доглядати за всіма насадженнями, що ростуть під багатоповерхівкою разом із своєю сусідкою –  Михайлиною Степанівною Мізинчук. До того. як знайшовся час на це захоплення працювала медсестрою у онкодиспансері, а згодом – мала досвід роботи прибиральницею, тому й до зараз може вийти та прибрати ... Детальніше »

Працівники ПП “Східний масив” завершили ремонт сходових кліток

Працівники  ПП “Східний масив” ремонтують сходові клітки. Зокрема, завершили ремонт сходової клітки у   під’їзді будинку на вулиці Протасевича, 10а. Тут здійснюють традиційний комплекс робіт, а саме – шпаклювання, побілку і фарбування панелей та перил. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Цементування парапету проводять працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”

Цементування парапету на покрівлі першого під’їзду у житловому будинку 15 Квітня, 29 проводять працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”. Парапет – це невисока стінка, що захищає покрівлю будівлі, терасу чи балкон, а в даному випадку – розташований між поверхами. Відтак для того, щоб уникнути підтікання дощових опадів, у належному стані необхідно підтримувати і покрівлю загалом, і парапети. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” продовжують косіння прибудинкових територій

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” продовжують косіння трави на зелених зонах прибудинкових територій. Зокрема, працівники підприємства здійснили косіння газонів на прибудинковій території на бульварі Куліша, 10 Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави впродовж тривалого періоду. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Впорядкування прибудинкової території на вулиці Корольова, 2 проводять працівники ПП “Благоустрій”

Впорядкування прибудинкової території на вулиці Корольова, 2 проводять працівники ПП “Благоустрій”. Тут здійснили косіння прибудинкової території, підрізку кущів, видалення паростків дерев. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” продовжують косіння прибудинкових територій

Працівники ПП “Вікторія – М” продовжують косіння трави на зелених зонах прибудинкових територій. Зокрема, приступили косіння прибудинкової території у дворі на бульварі Дмитра Вишневецького, 5, 7. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави впродовж тривалого періоду. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” облаштовують світлодіодні світильники

Світлодіодні світильники з детектором руху облаштовують працівники ПП “Вікторія”. Зокрема, такі світильники облаштували у третьому під’їзді на вулиці Леся Курбаса, 4. Рухомий об’єкт в контрольованій зоні змушує датчик перейти в режим тривоги, зібравши електричну ланцюг контактом реле. Коли рух припиняється, після закінчення часу контакт розмикається, і лампа гасне, після чого датчик повертається в режим очікування. Це означає, що світло вмикається, ... Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” обрізають кущі та живопліт

Працівниками ПП “Люкс” проводяться роботи по санітарній підрізці кущів та живоплоту на прибудинкових територіях, які обслуговує підприємство, зокрема на вулиці Тарнавського, 2 та 3. Жива огорожа може бути декоративною або функціональною, вона виконує функцію огорожі всієї ділянки або окремої його частини.  Обрізка живоплоту – це видалення старих, хворих або пошкоджених гілок. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Ремонт сходової клітки на Микулинецькій, 8 провели працівники ПП “Люкс”

Ремонт сходової клітки на Микулинецькій, 8 провели працівники ПП “Люкс”. Ремонт проведений на першому поверсі будинку. Тут здійснюють традиційний комплекс робіт, а саме – шпаклювання, побілку і фарбування панелей та перил Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »