19.09.2024 19:23
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 12.06.2023

Працівники ПП “Сонячне” проводять косіння прибудинкових територій

Працівники ПП “Сонячне” проводять косіння прибудинкових територій. Зокрема, приступили косіння прибудинкової території у дворах на проспекті Злуки, 57. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави впродовж тривалого періоду. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

9 червня у Тернополі відбулася загальноміська толока з впорядкування найпростіших укриттів

З метою покращення санітарного стану та безперешкодного доступу до найпростіших укриттів під час повітряних тривог, у п’ятницю, 9 червня, в Тернопільській громаді відбулася загальноміська толока. «Найпростіші укриття у нашій громаді дозволяють мешканцям бути у безпеці під час повітряних тривог. Надзвичайно важливо, щоб сховища у будинках були в належному вигляді, без зайвого сміття, речей побутового вжитку. У будинках відповідні роботи з ... Детальніше »

Працівники ПП “Наш дім” ремонтують цоколь

Приватним підприємством «Наш дім» проводяться роботи по ремонту цоколя в будинку 35, що на вулиці Лесі Українки. Цоколі тернопільських багатоповерхівок часто потерпають від рук вандалів – графітчиків. Якщо фасад вашого будинку зіпсували подібними графіті радимо не ігнорувати  такі дії зловмисників та писати відповідні заяви у міський відділ поліції. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Вхідні майданчики ремонтують працівники ПП “Наш дім”

Працівниками ПП “Наш дім”  розпочато роботи по ремонту площадок при вході в під’їзди за адресою вулиця Лесі Українки, 17. Тут демонтовують старе бетоне покриття, щоб облаштувати нове. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Благоустрій” ремонт входів в під’їзди будинку на вулиці Київська, 18

Працівники ПП “Благоустрій” ремонт входів в під’їзди будинку на вулиці Київська, 18. Роботи виконували у першому – п’ятому під’їздах. Тут провели комплекс робіт: шпаклювання, побілку дашків та перестінок, а зараз працівниками підприємства проводиться фарбування “чобітка”. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Благоустрій” проводять косіння прибудинкових територій

Працівники ПП “Благоустрій” проводять косіння прибудинкових територій. Зокрема, приступили косіння прибудинкової території у дворах на вулиці Київській, 4, 8. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави впродовж тривалого періоду. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ЖЕК 13 ЖБК проводять ремонт каналізаційного стояка

Працівники ЖЕК 13 ЖБК проводять частковий ремонт каналізаційного стояка  в одній  з квартир будинку на вулиці Героїв Крут, 7. Виконання таких робіт допоможе зменшити ризик виникнення аварійних ситуацій на будинкових мережах, а також забезпечить безперебійну подачу послуг у  багатоповерхівку. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

На звернення мешканця працівники ПП “Вікторія-М” облаштували пандус

Пандус у будинку на вулиця Морозенка, 1 облаштували працівники ПП “Вікторія-М”. Роботи виконуються на звернення мешканця із інвалідністю. Виконання таких робіт є звичним для працівників підприємства, адже звернення з проханням облаштувати пандус вони отримують регулярно. Пандус – це спеціальна конструкція, що представляє собою похилу площину (настил або спуск), що сполучає дві горизонтальні поверхні, які знаходяться на різних рівнях. Призначені пандуси для ... Детальніше »

У Тернополі продовжуються локальні поточні ремонти дорожнього полотна

Цього тижня у нашому місті продовжуються роботи з локального поточного ремонту дорожнього полотна та відновлення прибудинкових територій, проїздів й тротуарів. На вул. Мирона Тарнавського, на ділянці від вул. Київської до кільця вул. Василя Симоненка-Володимира Великого, влаштовують корито та щебеневу основу під бордюри, вкладають бордюри. Раніше на цій ділянці дороги відновили дощову каналізацію, вклали нижній шар асфальтобетонного покриття. Також будуть підняті ... Детальніше »