19.09.2024 19:41
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 08.06.2023

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” провели бетонування вхідного майданчика

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” провели бетонування вхідного майданчика у будинку на вулиці 15 Квітня, 37. Роботи виконали у четвертому під’їзді багатоповерхівки. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” продовжують косіння прибудинкових територій

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” продовжують косіння трави на зелених зонах прибудинкових територій. Зокрема, працівники підприємства здійснили косіння газонів на прибудинковій території на 15 Квітня, 35. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави впродовж тривалого періоду. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Наш дім” облаштовують світлодіодні світильники

Світлодіодні світильники з детектором руху облаштовують працівники ПП “Наш дім”. Зокрема, такі світильники облаштували при вході до під’їздів будинку на вулиці Довженка, 3. Рухомий об’єкт в контрольованій зоні змушує датчик перейти в режим тривоги, зібравши електричну ланцюг контактом реле. Коли рух припиняється, після закінчення часу контакт розмикається, і лампа гасне, після чого датчик повертається в режим очікування. Це означає, що ... Детальніше »

Двері на контейнерний майданчик облаштували працівники ПП “Благоустрій”

Двері на контейнерний майданчик облаштували працівники ПП “Благоустрій”. Ці роботи проводяться, щоб покращити естетичний вигляд  та для того, щоб птахи не розносили сміття з контейнерів. Двері влаштовані у контейнерному майданчику на вулиці Київська, 14. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Благоустрій” проводять косіння прибудинкових територій

Працівники ПП “Благоустрій” проводять косіння прибудинкових територій. Зокрема, приступили косіння прибудинкової території у дворах на вулиці Київській, 4 та 10. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави впродовж тривалого періоду. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Часткову заміну труби в підвальному приміщенні здійснюють працівники ПП “Сонячне”

Часткову заміну труби в підвальному приміщенні здійснюють працівники ПП “Сонячне”. Роботи виконують у третьому під’їзді будинку на бульварі Петлюри, 1. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Очищення системи водовідведення проводять працівники ПП “Вікторія – М”

Очищення системи водовідведення проводять працівники ПП “Вікторія – М”. Роботи виконують у будинку на вулиці Київській, 21. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” проводять ліквідацію протікання у підвалі

Працівники ПП “Вікторія – М” проводять ліквідацію протікання у підвалі. Роботи виконують у другому під’їзді будинку на вулиці Морозенка, 7. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія” обрізають кущі та живопліт

Працівниками ПП “Вікторія ” проводяться роботи по санітарній підрізці кущів та живоплоту на прибудинкових територіях, які обслуговує підприємство, зокрема на бульварі Дмитра Вишневецького, 7. Жива огорожа може бути декоративною або функціональною, вона виконує функцію огорожі всієї ділянки або окремої його частини.  Обрізка живоплоту – це видалення старих, хворих або пошкоджених гілок. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” продовжують фарбування дитячого обладнання

Працівники ПП “Люкс” продовжують фарбування дитячого обладнання та лавок для відпочинку у дворах будинків, які обслуговує вказане підприємство. Роботи виконані у дворі на проспекті Злуки, 43. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »