19.09.2024 19:06
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 06.06.2023

Працівники ПП “Східний масив” ремонтують сходи на проспекті Степана Бандери, 74

У будинку на проспекті Степана Бандери, 74 працівники ПП “Східний масив” ремонтують сходи. Виконання таких робіт зробить їх вигляд більш охайним, а самі сходи – більш безпечними. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Відновлюють подачу гарячої води у одній з квартир працівники ПП “Благоустрій”

Відновлюють подачу гарячої води у одній з квартир проводять працівники ПП “Благоустрій” у будинку на вулиці Київській, 10. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Дрібний ремонт дитячого обладнання проводять працівники ПП “Благоустрій”

Дрібний ремонт елементів дитячих майданчиків та лавочок відпочинку в житловому фонді, набивання нових брусів проводять працівники ПП “Благоустрій”. Зокрема був проведений ремонт гойдалки на вулиці Київській, 3. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Прибирання мотлоху, накопиченого мешканцем, здійснили працівники ПП “Благоустрій”

Прибирання мотлоху, накопиченого у підвальному приміщенні  мешканцем, здійснили працівники ПП “Благоустрій”. Роботи здійснили у п’ятому під’їзді будинку на вулиці Київській, 3. Тернопіль житлово-комунальний           Детальніше »

Працівники ПП “Благоустрій” проводять косіння прибудинкових територій

Працівники ПП “Благоустрій” проводять косіння прибудинкових територій. Зокрема, приступили косіння прибудинкової території у дворах на вулиці Київській, 3. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави впродовж тривалого періоду. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Заміну частини каналізаційного лежака проводять працівники ПП “Люкс”

Часткову заміну лежаків каналізації проводять працівники ПП “Люкс” у підвалі другого під’їзду багатоповерхівки на вулиці Бойчуків, 15. Виконання таких робіт допоможе зменшити ризик виникнення аварійних ситуацій на будинкових мережах, а також забезпечить безперебійну подачу води у  багатоповерхівку. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

На роботу у тернопільських парках потрібні працівники (актуальні вакансії)

КП «Об’єднання парків культури і відпочинку міста Тернополя» запрошує на роботу. Наразі є потреба у доборі працівників на такі вакансії: береговий матрос (сезонна посада у парку ім. Тараса Шевченка) – 2 вакансії; береговий матрос (сезонна посада у парку Сопільче) – 2 вакансії; матрос-рятувальник (сезонна посада) рятувальний пост – 3 вакансії; робітник з благоустрою І розряду у парку національного відродження – ... Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” ремонтують сходові клітки

Працівники  ПП “Вікторія – М” ремонтують сходові клітки. Зокрема, проводять ремонт сходової клітки у першому під’їзді будинку на вулиці Леся Курбаса, 4. Тут здійснюють традиційний комплекс робіт, а саме – шпаклювання, побілку і фарбування панелей та перил. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Працівники ПП “Сонячне” проводять косіння прибудинкових територій

Працівники ПП “Сонячне” проводять косіння прибудинкових територій. Зокрема, приступили косіння прибудинкової території у дворах на вулиці 15 Квітня, 6. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави впродовж тривалого періоду. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” продовжують фарбування дитячого обладнання

Працівники ПП “Люкс” продовжують фарбування дитячого обладнання та лавок для відпочинку у дворах будинків, які обслуговує вказане підприємство. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »