19.09.2024 19:25
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 01.06.2023

Перестало битися серце Михайла Євгеновича Дереворіза

Тернопіль зазнав величезної  непоправної втрати – після боротьби із важкою недугою сьогодні, першого червня, пішов з життя директор ПП «Східний масив» Михайло Дереворіз. Неможливо підібрати слова, які описали би біль від усвідомлення втрати цього надзвичайного, особливого, прогресивного, завжди сповненого енергії та ідей чоловіка. Він завжди був зразком для наслідування для всіх, зокрема для тих, хто обрав непросту комунальну галузь. Він ... Детальніше »

Працівники ПП “Наш дім” прибирають підвали

Працівники ПП “Наш дім” прибирають підвали. Зокрема, впродовж останнього часу очищено від побутового сміття підвали за адресою вулиця Дорошенка, 13. Працівники підприємства висловлюють свою вдячність мешканцям, які тримають свої підвали у чистоті. Тернополянам нагадують – підвальні приміщення – не звалища.   Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Поточний ремонт покрівель проводять працівники ПП “Сонячне”

Частковий ремонт покрівель та підмітання покрівель проводять працівники  ПП “Сонячне” у будинках, які обслуговує підприємство, зокрема – над однією з квартир в будинку на Братів Бойчуків, 11. Тут змінюють частину євроруберойду, а також смолять парапети. Працівники підприємства просять мешканців обмежити перебування на покрівлі. Часто самі жителі руйнують свої покрівлі, адже полюбляють позасмагати тут. Не особливо дбають про цілісність покрівлі і ... Детальніше »

Працівники ПП “Сонячне” продовжують косіння прибудинкових територій

Працівники  ПП “Сонячне” продовжують косіння трави на зелених зонах прибудинкових територій. Зокрема, працівники підприємства здійснили косіння газонів на прибудинковій території на вулиці Братів Бойчуків, 11 Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави впродовж тривалого періоду. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП”Вікторія-М” ремонтують дашок над балконом

Дашок над балконом ремонтують працівники ПП”Вікторія-М” у будинку на бульварі Дмитра Вишневецького, 4. Роботи виконуються, щоб уникнути затікання дощових вод чи талого снігу. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” виготовляють пісочницю-трансформер

Пісочницю-трансформер виготовили працівники ПП “Вікторія – М”. Така пісочниця є практичною і зручною, оскільки вона є в деякій мірі трансформером. Коли дітки не граються там, то пісочниця закривається і в пісок не заходять коти і собаки, а при використанні пісочниці, її дверцята перетворюються на зручні лавки з спинками щоб дітям було комфортніше гратися, крім того дашок буде захищати їх від ... Детальніше »

Працівники ПП “Наш дім” встановили нові лавки у дворі на вулиці Довженка, 19

Працівники  ПП “Наш дім” у дворі будинку, що по вулиці Олександра Довженка,19 встановило нову лавку для відпочинку. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” здійснюють поточний ремонт покрівлі

Працівники ПП “Люкс” здійснюють поточний ремонт руберойдом  покрівлі у будинку на проспекті  Злуки, 43 над однією з квартир. Часто самі жителі руйнують свої покрівлі, адже полюбляють позасмагати тут. Не особливо дбають про цілісність покрівлі і інтернет-провайдери, працівники яких облаштовують кабелі. Особливо небезпечне перебування на покрівлі для малолітніх дітей. Про відкритий вихід на покрівлю у багатоповерхівці повідомляйте в обслуговуюче підприємство Тернополяни ... Детальніше »

Здійснити оплату за комунальні послуги можна у всіх відділеннях «Нової пошти»

Нагадуємо, що у Тернополі в будь-якому відділенні Нової пошти споживачі можуть здійснити оплату за всі комунальні послуги. Для цього достатньо вказати свою адресу і оператор прийме готівкову чи безготівкову оплату за всі комунальні послуги за принципом «Єдиної квитанції». До слова, у нашому місті функціонує двадцять шість відділень Нової пошти, тож для проведення оплати кожен споживач може обрати найближче та здійснити ... Детальніше »

Ремонт відкосів проводять працівники ПП “Наш дім”

Працівники ПП «Наш дім” в будинках за адресами вулиця Клима Савури,7  та Олександра Довженка, 3А провели ремонт відкосів на нещодавно встановлених вікнах на сходовій клітці. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »