20.09.2024 00:26
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 31.05.2023

Працівники ПП “Наш дім” обрізають живопліт

Працівниками ПП “Наш дім” проводяться роботи по санітарній підрізці кущів та живоплоту на прибудинкових територіях, які обслуговує підприємство. Жива огорожа може бути декоративною або функціональною, вона виконує функцію огорожі всієї ділянки або окремої його частини.  Обрізка живоплоту – це видалення старих, хворих або пошкоджених гілок. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” облаштовують світлодіодні світильники

Світлодіодні світильники з детектором руху облаштовують працівники ПП “Вікторія”. Зокрема, такі світильники облаштували у другому під’їзді на вулиці Леся Курбаса, 4. Рухомий об’єкт в контрольованій зоні змушує датчик перейти в режим тривоги, зібравши електричну ланцюг контактом реле. Коли рух припиняється, після закінчення часу контакт розмикається, і лампа гасне, після чого датчик повертається в режим очікування. Це означає, що світло вмикається, ... Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” проводять заміну запірної арматури у будинку

Працівники ПП “Вікторія – М” проводять заміну запірної арматури (засувок)  на гаряче водопостачання у будинку на вулиці Леся Курбаса, 2. Запірна арматура або перекривна арматура — це пристрої для перекривання потоку робочого середовища в трубопроводах, котлах, агрегатах, резервуарах та інших технічних апаратах. Найпоширеніший вид трубопровідної арматури. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Тимчасово призупинене газопостачання на “Бамі” та “Сонячному”

У зв’язку з аварійно-ремонтними роботами по ліквідації витоку газу на газопроводі низького тиску по вул. В. Великого , м. Тернопіль, 31.05.2023 р. З 10год. до 18год. буде припинено подачу газу мікрорайонів БАМ та Сонячний: від вул. Злуки до вул. Морозенка і від вул. Тарнавського до вул. Корольова, повідомляє “Тернопільміськгаз”. У зв’язку з виконанням газовиками ремонтних робіт гаряча вода до споживачів  ... Детальніше »

Працівники ПП “Наш дім” встановили нові лавки у дворі на вулиці Героїв Крут, 5

Нові лавки для відпочинку встановлюють працівниками ПП “Наш дім”. Лавка, виготовлена на базі підприємства, була встановлена працівниками ПП  за адресою вулиця Героїв Крут, 5. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Заміну світильників на світлодіодні проводять працівники ПП “Наш дім”

Світлодіодні світильники з детектором руху облаштовують працівники ПП “Наш дім”. Зокрема, такі світильники облаштували при вході до першого під’їзду будинку на вулиці Лесі Українки, 18 (сім одиниць) та Лесі Українки, 16 (дві одиниці). Рухомий об’єкт в контрольованій зоні змушує датчик перейти в режим тривоги, зібравши електричну ланцюг контактом реле. Коли рух припиняється, після закінчення часу контакт розмикається, і лампа гасне, ... Детальніше »

Заміну водопровідної труби у квартирі проводять працівники ПП “Сонячне”

Працівники ПП “Сонячне” заміну частини водопровідної труби у квартирі  будинку на вулиці Корольова, 6. Виконання таких робіт допоможе зменшити ризик виникнення аварійних ситуацій на будинкових мережах, а також забезпечить безперебійну подачу послуг у  багатоповерхівку. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” продовжують косіння прибудинкових територій

Працівники  ПП “Люкс” продовжують косіння трави на зелених зонах прибудинкових територій. Зокрема, працівники підприємства здійснили косіння газонів на прибудинковій території на вулиціТарнавського,10,  Коновальця, 2 та на проспекті Злуки, 55. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави впродовж тривалого періоду. Тернопіль житлово-комунальний       Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” продовжують фарбування дитячого обладнання

Працівники ПП “Люкс” продовжують фарбування дитячого обладнання та лавок для відпочинку у дворах будинків, які обслуговує вказане підприємство.  Зокрема роботи з фарбування дитячого майданчика проводять у дворі на вулиці Чубинського, 4. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Поточний ремонт покрівель проводять працівники ПП “Східний масив”

Частковий ремонт покрівлі проводять працівники  ПП “Східний масив” у будинку на проспекті Степана Бандери, 108  над окремими квартирами. Тут змінюють частину євроруберойду, а також смолять парапети. Часто самі жителі руйнують свої покрівлі, адже полюбляють позасмагати тут. Не особливо дбають про цілісність покрівлі і інтернет-провайдери, працівники яких облаштовують кабелі. Особливо небезпечне перебування на покрівлі для малолітніх дітей. Про відкритий вихід на ... Детальніше »