20.09.2024 00:59
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 30.05.2023

Нову гойдалку у дворі на 15 Квітня, 3 встановили працівники ПП “Сонячне”

Нову гойдалку у дворі на 15 Квітня, 3 встановили працівники ПП “Сонячне”. Тепер маленькі мешканці багатоповерхівки зможуть ще веселіше проводити час на дитмайданчику. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Фарбування дитячого обладнання проводять працівники ПП “Вікторія – М”

Працівники ПП “Вікторія – М” продовжують фарбування обладнання дитячих майданчиків, зокрема,  пофарбували їх у дворі на вулиці Леся Курбаса, 2. Фарбування лавок для відпочинку проводиться і у інших дворах, які обслуговує підприємство. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” проводять бетонування парапету

Працівники ПП “Вікторія – М” проводять бетонування парапету над сушкою у будинку на вулиці Леся Курбаса, 4. Спочатку працівники підприємства  робили опалубку, потім бетонували, після чого знімали опалубку і робили стяжку. Парапет – це невисока стінка, що захищає покрівлю будівлі, терасу чи балкон, а в даному випадку – розташований між поверхами. Відтак для того, щоб уникнути підтікання дощових опадів, у ... Детальніше »

Працівники ПП “Наш дім” прибирають підвали

Працівники ПП “Наш дім” прибирають підвали. Зокрема, впродовж останнього часу очищено від побутового сміття підвали за адресою вулиця Довженка, 1. Працівники підприємства висловлюють свою вдячність мешканцям, які тримають свої підвали у чистоті. Тернополянам нагадують – підвальні приміщення – не звалища.   Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Наш дім” облаштовують світлодіодні світильники

Світлодіодні світильники з детектором руху облаштовують працівники ПП “Наш дім”. Зокрема, такі світильники облаштували при вході до першого під’їзду будинку на вулиці Манастирського, 42. Рухомий об’єкт в контрольованій зоні змушує датчик перейти в режим тривоги, зібравши електричну ланцюг контактом реле. Коли рух припиняється, після закінчення часу контакт розмикається, і лампа гасне, після чого датчик повертається в режим очікування. Це означає, ... Детальніше »

Працівники ПП “Східний масив” ремонтують сходові клітки

Працівники  ПП “Східний масив” ремонтують сходові клітки. Зокрема, провели ремонт сходової клітки у другому  під’їзді будинку на проспекті бульварі Шевченка, 35. Тут здійснюють традиційний комплекс робіт, а саме – шпаклювання, побілку і фарбування панелей та перил. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” здійснюють очищення швів тротуарної бруківки від бур’янів

Працівники ПП “Люкс” здійснюють очищення швів тротуарної бруківки від бур’янів. Такий догляд за бруківкою означає продовження терміну експлуатації покриття. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Благоустрій” обрізають живопліт

Працівниками ПП “Благоустрій” проводяться роботи по санітарній підрізці кущів та живоплоту на прибудинкових територіях, які обслуговує підприємство, зокрема на вулиці 15 Квітня 17, 19,21. Жива огорожа може бути декоративною або функціональною, вона виконує функцію огорожі всієї ділянки або окремої його частини.  Обрізка живоплоту – це видалення старих, хворих або пошкоджених гілок. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Східний масив” розвозять пісок у пісочниці

Працівники ПП “Східний масив” розвозять пісочниці на дитячих майданчиках за адресами, які обслуговує вказане підприємство. Хто з дітей не радіє пісочним фортецям? Під час ігор з піском дитина має почуватися захищеною, впевненою у собі, вільною. Пісок – це надзвичайно цікавий і загадковий матеріал. Він здатний знімати нервову напругу, покращувати настрій, викликати найбагатші асоціації. Гра з піском захоплює і дорослих, і дітей. За допомогою таких ... Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” ремонтують входи

Працівники ПП “Люкс” ремонтують входи у під’їзди. Зокрема у будинку на вулиці Бойчуків, 15 проводять штукатурення входів. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »