20.09.2024 00:34
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 26.05.2023

Працівники ПП “Вікторія -М” розвішують оголошення про небезпеку кліщів на прибудинкових територіях

Працівники ПП “Вікторія -М” розвішують оголошення про небезпеку кліщів на прибудинкових територіях. Сьогодні вони розвішували на прибудинкових територіях оголошення “Обережно, кліщі!”, щоб привернути увагу мешканців до існуючої проблеми. Якщо буде заплановано здійснити скроплювання від кліщів, про що мешканців повідомлять додатково. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” облаштовують нові пісочниці

Працівники ПП “Вікторія – М” облаштовують нові пісочниці. Зокрема, новеньку пісочницю встановили на дитячому майданчику у дворі за адресою вулиця Морозенка, 5.  Пісочниця виготовлена на базі підприємства, також працівниками підприємства було проведене фарбування пісочниці. До слова, традиційно під час двомісячника благоустрою у пісочниці завозять свіжий пісок. Такі роботи виконують і зараз. Роботи із  облаштування нових пісочниць проводяться і у інших ... Детальніше »

У парку імені Тараса Шевченка фарбують напис “Я люблю Тернопіль”

У парку імені Тараса Шевченка фарбують напис “Я люблю Тернопіль”.  Після проведення фарбування комунальники розміщають поблизу пофарбованих об’єктів відповідні таблички. Представники КП «Об’єднання парків культури і відпочинку міста Тернополя» просять тернополян та гостей міста бути уважними, щоб не забруднитися фарбою. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Защебнення глибоких ям на прибудинкових територіях проводять працівники ПП “Наш дім”

Приватним підприємством «Наш дім» провезено защебнення глибоких ям на прибудинкових територіях житлових будинків за адресами вулиця Героїв Крут, 11, 9. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Наш дім” прибирають підвали

Працівники ПП “Наш дім” прибирають підвали. Зокрема, впродовж останнього часу очищено від побутового сміття підвали за адресою вулиця Лесі Українки, 10. Працівники підприємства висловлюють свою вдячність мешканцям, які тримають свої підвали у чистоті. Тернополянам нагадують – підвальні приміщення – не звалища.   Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Працівники ПП “Благоустрій” облаштовують дашки над входами до під’їзду

Новенькі дашки  над входами до десятого під’їзду  влаштували працівники ПП “Благоустрій”. Роботи виконані у будинку за адресою вулиця Лепкого, 6. Виконання такого виду робіт не лише робить вигляд будівлі охайнішим, але й захищатиме входи від дощових вод та снігу. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” здійснюють поточний ремонт покрівлі

Працівники ПП “Люкс” здійснюють поточний ремонт руберойдом  покрівлі у будинку на вулиці Вербицького, 10. Зокрема, тут здійснили вирівнювання бетонної основи жолоба цементним розчином. Часто самі жителі руйнують свої покрівлі, адже полюбляють позасмагати тут. Не особливо дбають про цілісність покрівлі і інтернет-провайдери, працівники яких облаштовують кабелі. Особливо небезпечне перебування на покрівлі для малолітніх дітей. Про відкритий вихід на покрівлю у багатоповерхівці ... Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” проводять заміну запірної арматури у будинку

Працівники ПП “Люкс” проводять ремонт запірної арматури холодного волопостання у першому під’їзді будинку на вулиці Рєпіна, 16 Запірна арматура або перекривна арматура — це пристрої для перекривання потоку робочого середовища в трубопроводах, котлах, агрегатах, резервуарах та інших технічних апаратах. Найпоширеніший вид трубопровідної арматури. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

На умовах співфінансування у Тернополі відремонтують покрівлі, ліфти та інженерні мережі

24 травня на засіданні виконавчого комітету затверджено титульний список ремонту житлового фонду на умовах співфінансування на території Тернопільської міської територіальної громади на 2023 рік. Відповідно до титульного списку, проводитимуться ремонти покрівель, ремонт і заміна внутрішньобудинкових інженерних мереж, елементів обладнання, ремонт ліфтів тощо. Роботи з виконання ремонту житлового фонду та їх оплата здійснюватиметься на умовах співфінансування за рахунок видатків спеціального фонду місцевого бюджету. ... Детальніше »