20.09.2024 00:42
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 24.05.2023

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” продовжують косіння прибудинкових територій

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” продовжують косіння трави на зелених зонах прибудинкових територій. Зокрема, працівники підприємства здійснили косіння газонів на прибудинковій території на бульварі Куліша, 3, вулиці Симоненка,16 та 8та 15 квітня, 27. Після косіння працівники підприємства проводять прибирання трави із доріжок та тротуарів. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного ... Детальніше »

Плитку при вході до будинку облаштовують працівники ПП “Наш дім”

Працівники ПП “Наш дім” облаштували плитку на вхідному майданчику під’їзду у будинку на вулиці Манастирського, 40.  Силами працівників підприємства плитка була облаштована на вхідному майданчику сьомого під’їзду. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Працівники ДП “Люкс-Житло” ПП “Люкс” ремонтують сходові клітки

Працівники ДП “Люкс-Житло” ПП “Люкс” ремонтують сходові клітки. Зокрема, розпочали ремонт сходової клітки першого поверху будинку на вулиці Симоненка, 8 у першому під’їзді. Тут здійснюють традиційний комплекс робіт, а саме – шпаклювання, побілку і фарбування панелей та перил. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Фарбування дитячого обладнання проводять працівники ПП “Вікторія – М”

Працівники ПП “Вікторія – М” продовжують фарбування обладнання дитячих майданчиків, зокрема,  пофарбували їх у дворі на вулиці Морозенка, 5. Фарбування лавок для відпочинку проводиться і у інших дворах, які обслуговує підприємство. Тернопіль житлово-комунальний         Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” виготовляють пісочницю-трансформер

Пісочницю-трансформер виготовили працівники ПП “Вікторія – М” та встановили її на дитячому майданчику на вулиці Леся Курбаса, 2. Така пісочниця є практичною і зручною, оскільки вона є в деякій мірі трансформером. Коли дітки не граються там, то пісочниця закривається і в пісок не заходять коти і собаки, а при використанні пісочниці, її дверцята перетворюються на зручні лавки з спинками щоб ... Детальніше »

Фарбування лавок проводять працівники ПП “Люкс”

Працівники ПП “Люкс” продовжують фарбування лавок та обладнання дитячих майданчиків, зокрема,  пофарбували їх у дворі на вулиці Вербицького,1 та Чубинського,2, Лепкого, 9. Фарбування лавок для відпочинку проводиться і у інших дворах, які обслуговує підприємство. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” ремонтують входи у під’їзди на вулиці Коновальця, 16

Працівники ПП “Люкс” ремонтують входи у під’їзди на вулиці Коновальця, 16 у першому – третьому  під’їздах. Ремонт виконується шляхом вимощування стін облицювальною плиткою. Також були проведені роботи з побілення, штукатурення та фарбування входу. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Фарбування дитячого обладнання проводять працівники ПП “Наш дім”

Працівники ПП “Наш дім” продовжують фарбування обладнання дитячих майданчиків, зокрема,  пофарбували їх у дворі на вулиці Лесі Українки, 21. Фарбування лавок для відпочинку та майданчиків проводиться і у інших дворах, які обслуговує підприємство. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” обрізають кущі та живопліт

Працівниками ПП “Люкс” проводяться роботи по санітарній підрізці кущів та живоплоту на прибудинкових територіях, які обслуговує підприємство, зокрема на проспекті Злуки, 55. Жива огорожа може бути декоративною або функціональною, вона виконує функцію огорожі всієї ділянки або окремої його частини.  Обрізка живоплоту – це видалення старих, хворих або пошкоджених гілок. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ДП “Авторитет” розпочали роботи з облаштування входу

Працівники ДП “Авторитет” розпочали роботи з облаштування входу до другого під’їзду у будинку за адресою проспект Степана Бандери, 92. Тут облаштували опалубку для проведенння бетонування сходин. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »